Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Melyek a legjobb személyi kölcsön ajánlatok jelenleg?

2021.05.19.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 12:33

Könnyen előfordulhat, hogy nem várt körülmények miatt hirtelen sok pénzre lesz szükségünk. Ha megtakarításaink fedezik a váratlan kiadást, akkor természetesen nincs semmi probléma, azonban megeshet, hogy a megoldás nem ilyen egyszerű. Ha a hozzánk közelállóktól sem számíthatunk anyagi támogatásra, érdemes lesz átböngésznünk a személyi kölcsön ajánlatok egyre szélesebb palettáját.

Melyek a legjobb személyi kölcsön ajánlatok jelenleg?

Hogyan válogassunk a személyi kölcsön ajánlatok közül?

Amennyiben hitelfelvételben gondolkodunk, nagyon fontos, hogy megtaláljuk a számunkra legoptimálisabb ajánlatot. Készüljünk fel rá, hogy ez egy roppant időigényes folyamat, azonban megéri alaposnak lennünk. Egy többmilliós hitelösszeg esetén akár százezres nagyságrendű eltérések is lehetnek a teljes törlesztés végére. Informálódjunk: ha tehetjük, kérjünk ajánlatot több hitelintézettől. Nagy segítségünkre lehetnek az igencsak praktikusnak nevezhető online hitelkalkulátorok. Ha a keresőbe beírjuk, hogy hitelkalkulátor, számos alternatíva közül választhatunk. Autóhitel, lakáshitel, adósságrendező hitel, és természetesen személyi kölcsön ajánlatok közül is választhatunk. A kalkulátor lényege, hogy gyorsan és pontosan össze tudja hasonlítani a különböző hitelintézetek ajánlatait. Ahhoz, hogy számolni tudjon a kalkulátor, szükséges megadnunk, mekkora összeget kívánunk felvenni, továbbá hogy ezt az összeget milyen időintervallum alatt kívánjuk törleszteni, de azt is, hogy mekkora a nettó jövedelmünk.

Nézzünk egy konkrét példát!

Tegyük fel, hogy 2 millió forintot szeretnénk igényelni, és ezt öt év, azaz 60 hónap alatt tervezzünk visszatörleszteni, míg a havi fizetésünk, nettó 250 ezer forint. Számos bank ajánlata jelenik meg, most koncentráljuk a három legoptimálisabbnak tűnő lehetőségre. A Cetelem személyi kölcsön esetén havi 44 ezer 136 forintot kell fizetnünk, ami azt jelenti, hogy a végén 2 millió 668 ezer 160 forintot kell visszaadnunk. A képzeletbeli dobogó második fokára az Erste Most Extra Személyi Kölcsön léphet fel, ahol a havi 43 ezer 775 forintos törlesztés azt eredményezi, hogy 2 millió 646 ezer 500 forintot fizetünk a futamidő végére. Jelen kondíciók mellett a Raiffeisen Személyi Kölcsön – Új Ügyfél Jövedelem250 tűnik a legjobb választásnak, hiszen a havi 41 ezer 468 forintos törlesztés azt jelenti, hogy 2 millió 508 ezer 80 forintot tesz majd ki a teljes törlesztésünk. Más eredményt kapunk, ha vállaljuk, hogy a jövedelmünket a hitelközvetítő bankhoz utalják, hiszen ez esetben a Budapest Bank Prémium250 Kölcsön lehet a legjobb választás.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Személyi kölcsön lehetőségek a jelenlegi helyzetben

Személyi kölcsön lehetőségek a jelenlegi helyzetben

2020.05.12.

A járványhelyzet alaposan felforgatta a mindennapjainkat, és hosszabb távon az élet minden részére kifejti majd a hatását, legyen szó akár bevásárlásról, akár szórakozásról. A személyi kölcsön lehetőségek is változtak, ám nem akkora mértékben, mint gondolhatnánk.

Tovább olvasom
Hogy használjuk ki a kedvező kamatozású személyi kölcsönt?

Hogy használjuk ki a kedvező kamatozású személyi kölcsönt?

2020.09.16.

Mint bizonyára Te is tudod – ha figyelemmel kíséred a pénzügyi helyzetet –, a személyi kölcsönök egyre alacsonyabb kamatokkal jelennek meg, ami a jelenleg még életben lévő, ám december 31.-én lejáró fizetési moratóriumnak, azaz halasztásnak köszönhető.

Tovább olvasom
Gyorsan pénzre van szükséged? Mutatjuk, milyen lehetőségeid vannak!

Gyorsan pénzre van szükséged? Mutatjuk, milyen lehetőségeid vannak!

2021.03.17.

Elromlott műszaki cikk, orvosi költségek, halaszthatatlan felújítás? Sürgősen pénzre van szükséged a váratlan kiadások miatt? Mindenkivel megeshet, hogy hirtelen jelentkező kiadások nehezítik meg a mindennapjait. Ezeket az összegeket nem egyszerű minden helyzetben zsebből rendezni. Ha gyorsan pénzre van szükséged, segítséget nyújthat a személyi kölcsön.

Tovább olvasom
OTP hitel – milyen hiteleket kínál az OTP Bank?

OTP hitel – milyen hiteleket kínál az OTP Bank?

2019.01.25.

Az OTP Bank az egyik legrégebbi szereplő a magyar pénzpiacon. Az egyik legnagyobb is, hiszen ma már külföldön is találunk OTP bankfiókokat. A hitelezés terén szintén nagy tapasztalattal rendelkezik, és többnyire az új hiteltermékeket elsőként tőlük lehet igényelni. Lássuk, hogy milyen OTP hitel létezik manapság, ha felkeressük a bankot!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával