Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Tudatosság – Hitelt mikor és hogy vegyem fel?

2019.01.22.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 20:21

Ha pénzre van szükséged, de nem áll a rendelkezésedre a megfelelő összeg, akkor a legegyszerűbb megoldás az, ha hitelt veszel fel. A hitelfelvétel azonban felelősségteljes dolog, hiszen ha nem engedheted meg magadnak a törlesztést, akkor igen komoly bajba kerülhetsz, ami hosszú távon is kihathat az életedre. Fontos tehát a tudatosság a pénzügyeket illetően is, ezért mielőtt kölcsönt igényelsz, át kell gondolnod minden részletét!

Tudatosság - Hitelt mikor és hogy vegyem fel?

Fontos a tudatosság. Az első lépés, hogy mérlegeld, valóban szükséges-e a számodra az, ami miatt hitelt akarsz felvenni! Ha nincs más választásod, mint egy bankhoz fordulni, akkor persze tedd meg, de ha megoldható máshogy, akkor inkább válaszd azt! Ha mindenképp hitelt kell felvenned, akkor gondold végig, hogy milyen hitelkonstrukció a legmegfelelőbb az adott célra! A jelzáloghitelek kamata a legalacsonyabb, tehát ha van az ügyletbe bevonható ingatlanod, és nem sürgősen kell a pénz, akkor egy szabad felhasználású jelzáloghitel kiváló választás. Ha az ingatlanfedezetet nem tudod megoldani, akkor a személyi kölcsönök közül kell választanod, amik magasabb kamatozásúak, viszont nem kell fedezet a felvételükhöz, és viszonylag gyorsan meg is kaphatod az igényelt összeget, a dokumentáció beszerzése pedig jóval egyszerűbb. Abban az esetben, ha nagyon gyorsan szeretnél pénzhez jutni, a gyorskölcsön lesz a megoldás, mert ezt 24 órán belül folyósítják. További információkat a hitellel kapcsolatosan itt találsz.

Ha sikerült eldöntened, hogy melyik hitelt fogod felvenni, akkor a bank kiválasztása következik. Magyarországon ma több mint harminc bank kínál többféle hitelterméket, tehát van miből választani. Természetes, hogy az egyik hitel jobb, a másik kevésbé felel meg az igényeinek, tehát meg kell vizsgálnod az összes lehetőséget, hogy megtudhasd, melyikkel jársz a legjobban.

Mielőtt leadod a hitelkérelmedet, mindenképp hasonlítsd össze a pénzintézetek ajánlatait, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet! Oldalunkon a legkedvezőbb hiteleket vetheted össze egymással, és ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM

15,61%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Személyi kölcsön által nyújtott lehetőségek

Személyi kölcsön által nyújtott lehetőségek

2019.01.21.

A személyi kölcsön által a legkedveltebb és legtöbbször folyósított hiteltípus. Ami nem véletlen, hiszen rengeteg előnye van, amik közül kiemelkedik, hogy szabadon felhasználható, illetve könnyen, és manapság már gyorsan hozzáférhető.

Tovább olvasom