Hirdetés

Melyik bankoknál igényelhetjük a Széchenyi Újraindítási Hiteleket?

2021.11.15.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 12:21

A Széchenyi Kártya Program az állam által támogatott vállalkozó hitelek összessége. Nincs olyan vállalkozás, ami a vírushelyzet miatt nehezebb helyzetbe került, ami ne találna magának itt elérhető támogatást. Hogy segítsünk a keresésben, megnéztük, melyik bankoknál igényelhetjük a Széchenyi Újraindítási Hiteleket.

Melyik bankoknál igényelhetjük a Széchenyi Újraindítási Hiteleket?

Mik azok a Széchenyi Újraindítási Hitelek?

Megviselte a gazdaságot és azok szereplőit a Covid helyzet miatt kialakult gazdasági válság. A kormány azonnal lépett, és kamat és díjtámogatott hitelkonstrukciókkal igyekszik megsegíteni a vállalkozásokat. A Széchenyi Újraindítási Hitelek közé tartozik a Széchenyi Beruházási Hitel GO!, az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel GO!, a Széchenyi Turisztikai Kártya GO!, a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel GO!, a Széchenyi Likviditási Hitel GO!, és az Agrár Széchenyi kártya.

Rendkívül széles körben érhetőek el ezek a támogatott konstrukciók, és széles körben is használhatók fel. Problémánk van a napi kiadásinkkal? Van megoldás. Beruházáshoz van szükségünk tőkére? Van megoldás. Forgóeszközöket vásárolnánk? Van megoldás. Ki kell fizetnünk a munkabéreket? Van megoldás. A kormány mindenkire gondolt, amikor megalkotta ezeket a segítő konstrukciókat. Mikro-vállalkozásként és közép-vállalkozásként is a segítségünkre lehetnek. És az is mindegy, hogy melyik ágazatban tevékenykedünk. Dolgozhatunk a turisztikai vagy akár az agrár szektorban. Van segítség.

Hol igényelhetjük a Széchenyi Újraindítási Hiteleket?

A Széchenyi Újraindítási Hiteleket a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének irodáiban, a KAVOSZ Zrt. regisztráló irodáiban, és a területi Kereskedelmi és Iparkamarák irodáiban igényelhetjük. Az irodákban dolgozó munkatársak segítséget nyújtanak nekünk az igénylőlap kitöltésében, és tájékoztatnak bennünket arról, hogy milyen dokumentumokra lesz szükség, és az igénylőlapot is továbbítják az általunk választott pénzintézetnek. Az igénylőlap kitöltésében díjmentesen segítenek a regisztráló irodákban. Semmiféle jutalékot vagy díjat nem fognak kérni tőlünk. A Széchenyi Újraindítási Hiteleket az ország több, mint 200 pontján igényelhetjük. Biztos, hogy van egy a mi közelünkben is.

Széchenyi Újraindítási Hitelek igénylésének menete

A KAVOSZ hálózatának munkatársai már az első lépésektől segítséget nyújtanak, és ezt ellenszolgáltatás nélkül, ingyen teszik. Ha megtaláltuk a vállalkozásunkhoz legközelebbi regisztráló irodát, akkor a kiválasztott iroda szakértője segít megkeresni a számunkra leginkább megfelelő konstrukciót, és leellenőrzi, hogy a vállalkozásunk megfelel-e az adott hiteltípus elvárt követelményinek. Így biztosan tudhatjuk, hogy a hiteligénylést hiba nélkül nyújtjuk majd be. Segítséget nyújtanak a hitelkérelmi dokumentáció összeállításában is, és végül a kész anyagot eljuttatják az általunk kiválasztott pénzintézetnek. A hitelbírálatot majd a bank végzi, és pozitív döntés esetén megnyitják a számlánkat vagy átutalják a hitelösszeget. Ha kértünk, megkapjuk a Széchenyi kártyánkat is.

Melyik bank folyósítja számunkra Széchenyi Újraindítási Hitelt?

Fontos, hogy a regisztráló irodákban csak az igénykőlap kitöltésében és a dokumentáció összeállításában segítenek. Azt a pénzintézetet, ahova a hiteligénylést be kívánjuk nyújtani, nekünk kell kiválasztanunk. Ez lehet a saját bankunk, de akár egy másikat is választhatunk. A kiválasztásnál azt is figyelembe kel vennünk, hogy egyes pénzintézetek csak bizonyos esetekben hiteleznek. Ilyen feltétel lehet, hogy csak 300 millió forint éves árbevétel feletti vállalkozásoknak adnak kölcsön, vagy az, hogy csak 100 millió forint vagy ezt meghaladó összegű hiteligénylés esetén választhatjuk a bankot, esetleg csak 5 millió forint hitelt akarunk.

A pénzintézeteket sorrendje nem egy ajánlási sorrend. Ábécé sorrendben soroljuk fel azokat a bankokat, ahol Széchenyi Újraindítási Hiteleket igényelhetjük.

Mire jók a Széchenyi Újraindítási Hitelek?

Az utóbbi évek megtépázták a gazdaságot. Éttermeket, szállodákat záratott be a kormány egy időre, és sok vállalkozásnak is le kellett húznia a rolót néhány hétre. Ezek a bezárások, és a változó érdeklődés a szolgáltatások iránt, jelentősen megnehezíthette egy vállalkozás működését. Azért, hogy ezeket a negatív hatásokat enyhítsék vagy teljesen kiküszöböljék, létrehozták a Széchenyi Kártya program speciális elemeit. Használjuk ezeket, ha úgy érezzük, hogy szükségünk van rá. Rendkívül kedvező feltételekkel juthatunk most hitelekhez.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Promóció

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

§

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

17,50% - 19,81%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Vállalkozásom minimális forgalmat generált, milyen kölcsönt igényelhetek?

Vállalkozásom minimális forgalmat generált, milyen kölcsönt igényelhetek?

2020.07.18.

A vállalkozásod minimális forgalmat bonyolít, azaz az úgynevezett mikrovállalkozások közé tartozik, és szeretnél vállalkozói hitelt felvenni? Nem lehetetlen, hiszen nem a forgalmad mennyisége határozza meg a hitelképességedet, hanem egyéb tényezők, illetve az, hogy tudsz-e egyáltalán törleszteni.

Tovább olvasom
Széchenyi Hitel MAX: milyen dokumentumok kellenek az igényléshez?

Széchenyi Hitel MAX: milyen dokumentumok kellenek az igényléshez?

2022.11.11.

A Széchenyi Kártya Programban fellelhető termékek hitelügyintézése gyorsított és egyszerűsített, de a legkönnyebb dolgunk akkor lesz, ha magunk is alaposan felkészülünk az igénylésre. Ehhez a legfontosabb dolog az, hogy a megfelelő dokumentumok a birtokunkban legyenek, illetve ismerjük, milyen kötelezettségek terhelnek minket. Mutatjuk, melyek ezek.

Tovább olvasom
Remek feltételekkel újul meg a Széchenyi Kártya Program

Remek feltételekkel újul meg a Széchenyi Kártya Program

2022.06.28.

A magyar kormány úgy határozott, hogy folytatódik a népszerű és kedvezményes Széchenyi Kártya Program. A korábbi termékek mellett újdonságokkal is szolgál a program megújítása, amely ezúttal is a legfrissebb gazdasági helyzethez és igényekhez igazodik.

Tovább olvasom
Széchenyi Likviditási Hitel GO!: forgóeszközhitel kedvező feltételekkel

Széchenyi Likviditási Hitel GO!: forgóeszközhitel kedvező feltételekkel

2021.12.20.

A Széchenyi Likviditási Hitel GO! a magyar állam által díjtámogatott, rendkívül kedvező feltételekkel igényelhető forgóeszközhitel vállalkozások számára. Utánajártunk, hogy miért előnyös a Széchenyi Likviditási Hitel GO!, és hogyan tudjuk azt igényelni.

Tovább olvasom