Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Személyi kölcsönt online személyes kontaktus elkerülésével!

2020.04.23.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 07:37

Bármikor lehet szükséged egy kisebb, vagy nagyobb kölcsönre – még akár most, a koronavírus-járvány idején is. Azt azonban mindig szem előtt kell tartani, hogy a biztonság a legfontosabb, és ez a jelen helyzetben még fokozottabb. Ahhoz, hogy elkerülhesd a személyes kontaktust, számos lehetőség áll a rendelkezésedre, még akár a hitelfelvétel kapcsán is, hiszen a személyi kölcsönt online is igényelheted.

Személyi kölcsönt online személyes kontaktus elkerülésével!

Amikor a személyi kölcsönt online igényled, a folyamat az interneten keresztül zajlik, és minden lépés megoldható anélkül, hogy személyesen kellene valakivel találkoznod. A hitelképesség vizsgálata, a személyes és jövedelmi megadása adataid után a választott bank ügyintézője egy videohívás segítségével beazonosít, majd kapsz egy szerződéstervezetet, amit – ha megfelel – alákell írnod, és ezt banktól függően többféle módon is megteheted. Ezek után néhány óra, esetleg egy nap leforgása alatt megérkezhet az igényelt hitelösszeg a bankszámládra.

Rengeteg online személyi kölcsön érhető el jelenleg is a piacon, mivel a pénzintézeteknek alapvető érdeke, hogy Te minél egyszerűbben juss hozzá az általuk kibocsátott hitelhez, de emellett persze az is fontos a számukra, hogy tőlük vedd fel a kölcsönt, hiszen ebből élnek. Ennek folyományaként hatalmas a kínálat, és nagymértékű eltéréseket tapasztalhatsz, ha átnézed. A személyi kölcsönök online igénylési módja szintén változatos, ráadásul internetes igénylés esetén többféle kedvezményt is kaphatsz.

Ha szeretnéd megtalálni a legkedvezőbb online személyi kölcsönt, válaszd oldalunkat, nyisd meg az „online hitel” aloldalt, majd válogass ajánlataink listájáról! Fontos, hogy nem feltétlenül a kiemelt ajánlatunk lesz számodra a legmegfelelőbb, hiszen a helyzetedtől is függ, hogy melyik pénzintézet személyi kölcsöne felel meg az igényeidnek, tehát hasonlítsd is össze őket, mert így jársz majd a legjobban!

Amennyiben kérdésed lenne az online személyi kölcsönökről, vagy az igénylésük menetéről, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Cofidis Megújuló Hitel – egy népszerű termékről részletesen

Cofidis Megújuló Hitel – egy népszerű termékről részletesen

2019.02.13.

A Cofidis Megújuló Hitel tulajdonképpen egy személyi kölcsön, de vannak tulajdonságai, amik kiemelik a mezőnyből! Érdemes elgondolkodni ezen is, ha személyi kölcsönt tervezünk felvenni, és nem csak azért, mert könnyen hozzáférhető; ez minden személyi kölcsönre igaz. Lássuk a részleteket!

Tovább olvasom
Budapest Bank hitelei – általános összefoglaló

Budapest Bank hitelei – általános összefoglaló

2019.05.08.

Ha hitelt keresel, akkor számos bank számtalan hitelterméke közül választhatsz. Nincs könnyű dolgod, hiszen ahány bank, annyiféle kondíció létezik ugyanarra a hitelre. Sőt, egyes bankoknak egyedi hiteltermékei is vannak, amik mind egy-egy speciális problémára nyújtanak megoldást. A Budapest Bank hitelei tökéletes példaként szolgálnak a fentiekre, és ha tovább olvasol, Te is megérted majd, miért mondjuk ezt!

Tovább olvasom
Azonnal kisebb összegre van szükségem. Mit tehetek?

Azonnal kisebb összegre van szükségem. Mit tehetek?

2018.09.06.

Ha csak egy kisebb összegre van szükséged, akkor tudunk a számodra egy jó megoldást! A MiniKölcsönnel villámgyorsan megoldhatod a pénzügyi gondjaidat, csak néhány feltételt kell teljesítened hozzá!

Tovább olvasom
Minden, amit a kombinált hitelekről tudni kell!

Minden, amit a kombinált hitelekről tudni kell!

2021.02.19.

A kombinált hitelek olyan konstrukciók, amelyek a kölcsönt valamilyen megtakarítással ötvözik; a legismertebb típus a jelzáloghitel és lakástakarék párosa.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával