Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Személyi kölcsön ajánlatok válogatottan

2020.07.11.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 21. 21:25

A személyi kölcsön ajánlatok válogatottan és személyre szabottan érkezhetnek ahhoz, aki kihasználja a lehetőségeket, és alaposan, minden részletre kiterjedően szétnéz a hitelkonstrukciók széles piacán.

Személyi kölcsön ajánlatok válogatottan

Ha tudjuk célunkat és azt is, hogy annak elérése érdekében mekkora összegre van szükségünk, válogathatunk a célzott személyi kölcsön ajánlatok közül. Még pontosabb ajánlatokat kapunk akkor, ha a kívánt futamidőt is meghatározzuk.

A pénzintézetek nagyon sokféle hitelkonstrukciót hirdetnek, érdemes pontosítani, illetve összehasonlítani őket, és így válogatni a személyi kölcsön ajánlatok közül. Erre számos lehetőség áll rendelkezésünkre, például az oldalunkon található kalkulátorok segítségével személyre lehet szabni a hitelt. Meghatározzuk, hogy pontosan mire van szükségünk és annak megfelelően, válogatottan kapunk ajánlatokat.

Amit a személyi kölcsönről tudni kell: egy szabad felhasználású hitelről van szó, ehhez a hitelhez nem kell önerő, vagy ingatlanfedezet. További előnyei közé tartozik, hogy a felvétel ügyintézése általában gyors és rugalmas. Általában kisebb összegekről beszélünk, a bankoknál a legtöbbször 7-10 millió forint a felvehető kölcsön felső határa. A futamidő is rugalmas, ha úgy döntünk, hét-nyolc évig is törleszthetünk.

Mivel a személyi kölcsönnek nincs tárgyi fedezete, a jövedelmünk tölti be ezt a szerepet. Emiatt van az, hogy a hitel felvételéhez rendszeres, igazolt munkabér szükséges. Fontos, hogy a munkaviszonyunk legalább három hónapos legyen (általában ezt az időszakot kérik a bankok), a fizetésünk pedig elérje a bank által meghatározott, az adott összeg igényléséhez szükséges minimum jövedelmet. Szükség van munkáltatói igazolásra, és a hiteligénylésnél feltétel lehet az is, hogy a munkaszerződésünk határozatlan idejű legyen.

A személyi kölcsön igénylésekor először személyazonosítás történik, amelyet követően ki kell tölteni és benyújtani a pénzintézet által meghatározott dokumentumokat. Ahogy említettük, az ügyintézés gyors, sok esetben online is minden elvégezhető. A hitelbírálatnál általánosságban a következő dolgok számítanak: igazolt havi jövedelem, jelenlegi kölcsönök, hiteltörténet, rajta vagyunk-e az adóslistán. Amennyiben a pénzintézet pozitívan bírálja el beadott kérelmünket, rövid időn belül folyósítja a kért hitelösszeget.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

A fedezet nélküli hitelek fajtái

A fedezet nélküli hitelek fajtái

2021.01.05.

A fedezet nélküli hitelek sokszínűek, és mindegyik más-más élethelyzetekben nyújt megoldást.

Tovább olvasom
Minden, amit a kombinált hitelekről tudni kell!

Minden, amit a kombinált hitelekről tudni kell!

2021.02.19.

A kombinált hitelek olyan konstrukciók, amelyek a kölcsönt valamilyen megtakarítással ötvözik; a legismertebb típus a jelzáloghitel és lakástakarék párosa.

Tovább olvasom
Év végéig kedvezményes a személyi kölcsön – ez mit jelent?

Év végéig kedvezményes a személyi kölcsön – ez mit jelent?

2020.05.19.

Személyi kölcsönt szeretnél felvenni? Most különösen érdemes, hiszen év végéig kedvezményes THM értékkel veheted igénybe bármelyik banknál, ám jó, ha tudod, hogy ez a kedvezmény ténylegesen csak az év végéig vehető igénybe, és az alacsony THM is csak addig marad annyi, amennyi, vagyis 5,9%, utána visszaáll a korábban meghatározott értékre.

Tovább olvasom
Akolcson, mit nyújthat neked?

Akolcson, mit nyújthat neked?

2017.12.15.

Akolcson.hu ahol a legjobb ajánlatok kezdődnek, több bank termékeit mutatjuk meg számodra, ezért kedvedre tudsz válogatni az ajánlatok között és 1 perc alatt online le is tudod adni az ígénylésedet.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával