Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Provident Black Friday kölcsön – mit kell tudni a termékről?

2018.12.17.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 12:15

Az akciós kölcsönöket mindig érdemes figyelni! Nem győzzük ezt eleget hangsúlyozni, hiszen van ugyan jó néhány kedvező hitellehetőség a magyar pénzpiacon, de az akciókkal még ezeket is sikerülhet túlszárnyalni. A Provident is kijött egy új, akciós hitelkonstrukcióval, melynek neve Provident Black Friday kölcsön. Lássuk, mit érdemes tudni róla!

Provident Black Friday kölcsön – mit kell tudni a termékről?

A Provident Black Friday kölcsön futamidejét meghosszabbították a kedvező kölcsön az akció pedig a szokásosnál alacsonyabb kamatban mutatkozik meg. Ez ebben az esetben 16,82%, a THM pedig 18,2%. Főbb jellemzői az alacsony felvehető hitelösszeg, ami 50.000-150.000 forintig terjedhet, illetve a rövid futamidő, ami 15 hét. A Provident Black Friday kölcsön szabad felhasználású. Tehát bármire elkölthető, ráadásul kezes és fedezet nélkül igényelhető, a törlesztőrészletek a teljes futamidő alatt változatlanok, csak az utolsó törlesztőrészlet tér el, és ami manapság a legfontosabb: nincs árfolyam-, vagy kamatkockázat! És ha ez még nem lenne elég, a Provident most kedvezményes áron kínálja az Otthoni Szolgáltatást a Provident Black Friday kölcsönhöz!

Feltételei természetesen a Provident Black Friday kölcsönnek is vannak. Csak akkor igényelheted, ha még nem álltál kölcsönjogviszonyban a Providenttel, illetve akkor, ha a korábbi kölcsöntartozásodat 2018. szeptember 18. előtt kiegyenlítetted. Az alapfeltételek a szokásosak, azaz 18. betöltött életév, magyarországi, állandó, bejelentett lakcím, igazolt, rendszeres jövedelem, és érvényes személyazonosító okmányokkal is rendelkezned kell. Emellett szükséges egy bankszámla is, hiszen a kölcsönt átutalással folyósítják, de ez alól kivételt képez az, ha igénybe veszed az Otthoni Szolgáltatást.

Felkeltette a figyelmed a Provident Black Friday kölcsön? Meg tudjuk érteni! Mielőtt azonban belevágnál a hiteligénylésbe, vesd össze a többi bank ajánlataival, mert előfordulhat, hogy még kedvezőbb ajánlatra bukkansz! Ezt oldalunk segítségével könnyedén megteheted, és ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Akolcson, mit nyújthat neked?

Akolcson, mit nyújthat neked?

2017.12.15.

Akolcson.hu ahol a legjobb ajánlatok kezdődnek, több bank termékeit mutatjuk meg számodra, ezért kedvedre tudsz válogatni az ajánlatok között és 1 perc alatt online le is tudod adni az ígénylésedet.

Tovább olvasom
Gyorskölcsönt 1 óra alatt

Gyorskölcsönt 1 óra alatt

2019.02.14.

Gyorskölcsönt akár 1 óra alatt? Nem lehetetlen, csak a megfelelő pénzintézetet kell megtalálni hozzá! Szerencsére mi tudjuk, hová kell fordulnod, ha a gyorskölcsönt 1 óra alatt szeretnéd megkapni, és mivel ez nem titok, meg is osztjuk veled!

Tovább olvasom
Személyi kölcsön Erste – a termék jellemzőiről

Személyi kölcsön Erste – a termék jellemzőiről

2019.03.07.

Személyi kölcsönt számos bank kínál az ügyfeleinek, de nem mindegyik ugyanazokkal a feltételekkel. Mivel több pénzintézet termékeiről írtunk már, így most a személyi kölcsön Erste Banknál felvehető változatát tekintjük át alaposabban.

Tovább olvasom
10 tény a babaváró hitelről

10 tény a babaváró hitelről

2019.07.04.

A babaváró hitel az utóbbi idők slágere, és mivel ennyire népszerű, sok téves információ is napvilágot lát vele kapcsolatban. Ebben a cikkben ezeket a tévhiteket szeretnénk eloszlatni; lássunk tehát 10 tény a babaváró hitelről!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával