Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Megéri-e kiváltani egy régi személyi kölcsönt?

2021.05.07.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 21. 19:04

Régi személyi kölcsönöd van, és gondolkodsz rajta, hogy kiváltod? Abszolút jó ötlet; mutatjuk, hogy miért!

Megéri-e kiváltani egy régi személyi kölcsönt?

A régi személyi kölcsönök esetében szinte biztos, hogy a hitelkamat, illetve a THM jóval magasabb, mint a jelenleg elérhető konstrukcióknál, bár természetesen akadhatnak kivételek. Igazság szerint minden évben érdemes lehet felülvizsgálni, hogy a hiteled megfelel-e az aktuális trendeknek, hiszen könnyen lehet, hogy a hitelpiac alakulása okán olyanra cserélheted le a régi személyi kölcsönödet, ami szignifikánsan jobb kondíciókat kínál.

A régi személyi kölcsön kiváltásának hátránya

Egy apróság kivételével csak előnyei léteznek egy régi személyi kölcsön kiváltásának, ez az apróság pedig nem más, mint hogy foglalkoznod kell vele: utána kell nézned az adott időpontban elérhető személyi kölcsönöknek és hitelkiváltó hiteleknek, össze kell hasonlítanod őket egymással, kiválasztani a megfelelő konstrukciót, majd igényelni azt. Talán meglepő, de az igénylés veszi majd igénybe a legkevesebb idődet, hiszen napjainkban a legtöbb hitel online is igényelhető, de, ha olyat találsz legmegfelelőbbnek, aminél ez a lehetőség nem, vagy nem teljes egészében adott, akkor sem tart tovább egy-két napnál a procedúra.

A régi személyi kölcsön kiváltásának előnyei

A fentebb vázolt feladatok elvégzésével azonban komoly előnyökhöz jutsz: alacsonyabb törlesztőrészlet, kedvezőbb kamatozás, és esetleg még egy kisebb-nagyobb, szabadon felhasználható összeg is a birtokodba juthat. Egy régi személyi kölcsön – különösen, ha nagyon régi, és ez alatt a több éves konstrukciókat kell érteni – más pénzügyi helyzetben jött létre, mint a maiak, aminek okán a kamatai és az egyéb költségei mások; többnyire magasabbak. Ha ehhez azt is hozzátesszük, hogy akadhatnak akciós ajánlatok is, amelyek a mai viszonyok között is kiemelkedően jónak mondhatóak, akkor látható, hogy mindig van esély valami jobbra, amivel kiválthatod a régi személyi kölcsönödet.

Oldalunkon nem csak napjaink legjobb ajánlatait, de az akciós hiteleket is megtalálhatod, és ezek közül könnyedén kiválaszthatod azt, amelyikkel kiválthatod régi személyi kölcsönödet. Az összehasonlítást követően indítsd el az igénylést online, csupán néhány kattintással!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Tudatosság - Hitelt mikor és hogy vegyem fel?

Tudatosság - Hitelt mikor és hogy vegyem fel?

2019.01.22.

Ha pénzre van szükséged, de nem áll a rendelkezésedre a megfelelő összeg, akkor a legegyszerűbb megoldás az, ha hitelt veszel fel. A hitelfelvétel azonban felelősségteljes dolog, hiszen ha nem engedheted meg magadnak a törlesztést, akkor igen komoly bajba kerülhetsz, ami hosszú távon is kihathat az életedre. Fontos tehát a tudatosság a pénzügyeket illetően is, ezért mielőtt kölcsönt igényelsz, át kell gondolnod minden részletét!

Tovább olvasom
Mennyit nyerhetsz, ha hitelkiváltásra a Babaváró hitelt használod?

Mennyit nyerhetsz, ha hitelkiváltásra a Babaváró hitelt használod?

2021.10.22.

Időről időre érdemes lehet felülvizsgálni az aktuálisan fennálló hiteleinket. Egy elavult konstrukció ugyanis jelentős többletköltséggel járhat számunkra. Hitelünk kiváltásához több lehetőség közül is választhatunk, ezek közül az egyik a Babaváró hitel. És ez lehet a legjobb opció. Mutatjuk, hogy mikor.

Tovább olvasom
Gyorskölcsön az ünnepek előtt!

Gyorskölcsön az ünnepek előtt!

2017.12.08.

Gyorskölcsön, akár 1 nap alatt elérhető bizonyos bankoknál, videó azonosítással vagy otthoni szolgáltatással.

Tovább olvasom
Személyi kölcsönnel vagy jelzáloghitellel érdemes kiváltani meglévő hitelünket?

Személyi kölcsönnel vagy jelzáloghitellel érdemes kiváltani meglévő hitelünket?

2021.06.15.

Azt az időszakot éljük, hogy kimondottan előnyös pozíciót teremthetünk magunknak, ha hitelkiváltásra adjuk a fejünket, vagyis egy már meglévő kölcsönünket egy kedvezőbb konstrukciókkal rendelkező hitelre cserélhetjük. Miért éri meg ez?

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával