Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Hogy használjuk ki a kedvező kamatozású személyi kölcsönt?

2020.09.16.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 21. 21:12

Mint bizonyára Te is tudod – ha figyelemmel kíséred a pénzügyi helyzetet –, a személyi kölcsönök egyre alacsonyabb kamatokkal jelennek meg, ami a jelenleg még életben lévő, ám december 31.-én lejáró fizetési moratóriumnak, azaz halasztásnak köszönhető.

Hogy használjuk ki a kedvező kamatozású személyi kölcsönt?

A bankok közötti verseny folyamatos fejlesztésekre sarkallja azok szakembereit, aminek köszönhetően egyre kisebb költséggel juthatsz hozzá egységnyi pénzösszegnek személyi kölcsön formájában. A kedvező THM értékek okán azt tanácsoljuk, hogy használd ki a kedvező kamatozású személyi kölcsönök lehetőségét, amíg lehetséges!

És hogy hogy használd ki? Okosan! Először is tartsd észben, hogy a moratórium csak az év végéig tart, 2021. január 1.-től visszaáll a régi rend. Ehhez persze azt is hozzá kell tenni, hogy „hacsak a kormány másként nem dönt”, ám nézzük a lehető legjobb forgatókönyvet: januártól a kedvező kamatozású személyi kölcsönök a veszélyhelyzet kihirdetése előtti szintre, vagy ahhoz nagyon hasonlóra állnak vissza. A bankok legtöbbje már most is ennek megfelelően hirdeti a személyi kölcsöneit, tehát könnyen megtudható, melyiknél mire lehet számítani.

A kedvező kamatozású személyi kölcsönök tehát csak jelenleg ennyire kedvezőek, akad azonban néhány pénzintézet, amely úgy döntött, nem áll be a sorba, hanem már most olyan kamatokkal szereli fel a hiteltermékeit, amelyek nem csak január 1.-től számítanak majd alacsonynak, hanem a jelenlegi, a kormány által meghatározott, 5,75%-os kamathoz képest is! Jelenleg ugyan még nem találsz ezekből sokat, és azok is viszonylag behatárolt konstrukciók, ám, ha a többi bank szeretné tartani az iramot, hamarosan több ajánlat közül is választhatsz!

Hogy egy példát is mutassunk: a Provident Kölcsön 15 hónapos futamidőre, maximum 600.000 forint hitelösszeggel 5,6%-os THM értéket biztosít, vagyis alacsonyabb, mint a jelenleg előírt 5,75%, és ezt január 1. után is tartani fogja.

Ha kedvező kamatozású személyi kölcsönt keresel, tekintsd meg oldalunk ajánlatait, és hasonlítsd is össze őket, mert így biztosan a legjobbat választod majd! Ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Mit tudunk az Erste személyi kölcsönéről?

Mit tudunk az Erste személyi kölcsönéről?

2020.11.05.

Az Erste személyi kölcsöne egy szokványos hitelkonstrukció abból a szempontból, hogy tetszőleges célra használható fel, viszonylag gyorsan, kezes nélkül és kedvező feltételekkel igényelhető, a törlesztőrészlete a futamidő végéig fix, az igényléséhez pedig nem szükséges fedezetet biztosítani.

Tovább olvasom
Hogyan kaphatunk alacsonyabb THM-mel személyi kölcsönt?

Hogyan kaphatunk alacsonyabb THM-mel személyi kölcsönt?

2021.11.05.

A személyi kölcsön a legnépszerűbb hiteltermék Magyarországon. Szabadon felhasználható és egyszerűen igényelhető. Személyi kölcsönhöz akár néhány óra alatt is hozzájuthatunk. Amikor kiválasztjuk a személyi kölcsönt, elsősorban a kamatot és a THM-et figyeljük. Vannak azonban egyéb kedvezmények is, amikkel érdemes számolni a kiválasztásnál. Mutatjuk, mik ezek.

Tovább olvasom
Személyi kölcsön lehetőségek a jelenlegi helyzetben

Személyi kölcsön lehetőségek a jelenlegi helyzetben

2020.05.12.

A járványhelyzet alaposan felforgatta a mindennapjainkat, és hosszabb távon az élet minden részére kifejti majd a hatását, legyen szó akár bevásárlásról, akár szórakozásról. A személyi kölcsön lehetőségek is változtak, ám nem akkora mértékben, mint gondolhatnánk.

Tovább olvasom
Személyi kölcsönt otthonról, online? Megoldható!

Személyi kölcsönt otthonról, online? Megoldható!

2019.06.28.

Nincs olyan ember, akinek ne lenne elemi érdeke, hogy mindent a lehető legegyszerűbben oldjon meg. Ha Te is ezt gondolod magadról, akkor ajánlunk egy lehetőséget, amivel még egyszerűbbé teheted az életedet. A lehető legegyszerűbbé a hitelfelvételt. Sokszor írtunk már erről, de hátha még nem olvastad. A személyi kölcsönt otthonról, online is igényelheted, vagyis ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Csupán internetkapcsolatra és egy számítógépre lesz szükséged a művelethez!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával