Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Budapest Bank hitelei – általános összefoglaló

2019.05.08.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 11:28

Ha hitelt keresel, akkor számos bank számtalan hitelterméke közül választhatsz. Nincs könnyű dolgod, hiszen ahány bank, annyiféle kondíció létezik ugyanarra a hitelre. Sőt, egyes bankoknak egyedi hiteltermékei is vannak, amik mind egy-egy speciális problémára nyújtanak megoldást. A Budapest Bank hitelei tökéletes példaként szolgálnak a fentiekre, és ha tovább olvasol, Te is megérted majd, miért mondjuk ezt!

Budapest Bank hitelei – általános összefoglaló

Nyilvánvalóan a Budapest Bank hitelei közül sem hiányozhat a személyi kölcsön, és mindjárt három verzióban is megtalálhatjuk! A „Privát Kölcsön”, a „Prémium Kölcsön Számlával” és a „Hűség Hitel” a kondícióikat tekintve könnyedén megkülönböztethetőek: az első és a harmadik átlagos, 20-25% közötti THM-mel vehető igénybe, a Privát Kölcsön esetében egy különlegességgel, a 70.000 forint elvárt jövedelemmel. A „Prémium Kölcsön Számlával” nevű konstrukció már sokkal érdekesebb, hiszen a THM 7,9%, ami a jelenleg elérhető legjobbak egyike, ha a személyi kölcsönöket nézzük! A felvehető hitelösszeg maximum 6.000.000 forint lehet, a feltételek pedig átlagosak, vagyis megegyeznek a többi bank esetében tapasztalhatóakkal. További információkat a hitelekkel kapcsolatosan itt találsz, kattints ide.

A jelzáloghitelek szintén szerepelnek a Budapest Bank hitelei között; a lakáshitel az elérhető kamatkedvezménnyel, Egyenlítő Konstrukcióban 2,3% THM-mel igényelhető, ami egyedülálló a piacon! Még a CSOK hitel esetében is magasabb a kamat, pedig az államilag támogatott! Természetesen a Budapest Bank hitelei közt elérhető szabad felhasználású jelzáloghitel, hitelkiváltó kölcsön „Enyhítő Hitel” néven, illetve a CSOK is, ráadásul a Budapest Banknak is van minősített, fogyasztóbarát lakáshitele.

Hogy a különlegességekről is szó essen, a Budapest Bank hitelei között felfedezhetünk egy „ECO Hitel” nevű konstrukciót, amit kifejezetten energetikai korszerűsítésre kínál a bank, illetve megtalálható még az áruhitel, a folyószámlahitel, a bankfióki autófinanszírozás és a hitelkártyák is. Partnerünk ajánlatait is ajánljuk figyelmedbe, kattints ide és tekintsd meg.

Ha érdekel a Budapest Bank hiteleinek egyike, akkor mielőtt igényelnéd, hasonlítsd össze a többi bank ajánlataival, hátha jobbat találsz! Oldalunkon ezt egyszerűen megteheted, és ha kérdésed van, akkor is segítünk: vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Banki hitelt válogatottan, oldalunk segítségével

Banki hitelt válogatottan, oldalunk segítségével

2019.02.26.

A hitelfelvétel manapság már egyre egyszerűbb, hiszen minden pénzintézetnek van weboldala, ahol részletesen olvashatunk minden hitelkonstrukcióról. Ha valaki a legjobb banki hitelt szeretné megtalálni, akkor már arra sincs szükség, hogy egyenként végignézze az összes honlapot. Hiszen oldalunk segítségével pár kattintás alatt eljuthat a számára megfelelő kölcsönig.

Tovább olvasom
Budapest Bank hitel – milyen termékeket kínál a Budapest Bank?

Budapest Bank hitel – milyen termékeket kínál a Budapest Bank?

2019.02.04.

A hitelfelvétel manapság számos banknál lehetséges, azonban akadnak kiemelkedő szereplők a magyar pénzpiacon; ezek egyike a Budapest Bank. Attól függetlenül, hogy milyen típusú hitelkonstrukcióban gondolkodunk, a Budapest Bank hitel, amit érdemes górcső alá venni, hiszen rendkívül kedvező lehetőségeket tartogatnak a számunkra. 

Tovább olvasom
Személyi kölcsönre van szükséged? Bemutatjuk a Budapest Bank Prémium kölcsöneit!

Személyi kölcsönre van szükséged? Bemutatjuk a Budapest Bank Prémium kölcsöneit!

2021.09.21.

A Budapest Bank Magyarország egyik legnagyobb pénzintézete. Régóta áll a szolgálatunkban különböző termékeivel. A lakossági termékek közül is kiemelkednek a Prémium termékek. Megnéztük, hogy juthatunk ezek hozzá, és milyen feltételekkel.

Tovább olvasom
Budapest Bank személyi kölcsön, mit kell tudni?

Budapest Bank személyi kölcsön, mit kell tudni?

2018.10.08.

Ha ezt a cikket olvasod, akkor valószínűleg hitelt szeretnél felvenni, és a személyi kölcsönök között nézelődsz. Nem csoda, hiszen ez az egyik legnépszerűbb hiteltípus, hiszen könnyen és gyorsan hozzáférhető, és hatalmas a választék belőle. Nálunk is számos bank ajánlatát találhatod meg, de most bővítjük a keretet a Budapest Bank személyi kölcsön termékeivel. Lássuk, mit kell tudni róluk!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával