MBH Bank ATM

Székhely: 1134 Budapest, Kassák Lajos utca 18.

Nyitvatartás

Hétfő:
Non-stop nyitvatartás
Kedd:
Non-stop nyitvatartás
Szerda:
Non-stop nyitvatartás
Csütörtök:
Non-stop nyitvatartás
Péntek:
Non-stop nyitvatartás
Szombat:
Non-stop nyitvatartás
Vasárnap:
Non-stop nyitvatartás

Elérhetőségek

Széchenyi Utca 29, Ecser, Pest, 2233

Gyakran Ismételt kérdések

Legutóbbi blogbejegyzések

CSOK Plusz: amit tudnod kell, ha már van közös ingatlanotok

A CSOK Plusz támogatás népszerű lesz ebben az évben. Az igényléshez azonban minden részlettel érdemes tisztában lenni. Utánajártunk, hogy közös ingatlan esetén milyen lehetőségek vannak. Mutatjuk a fontos részleteket. Szakértőnk cikke.

Tovább olvasom
Repülőgép késés? Az Erste automatikusan kompenzációt fizet!

Nyaralás közben nincs bosszantóbb, mint amikor késik a repülőnk. Főszezonban pedig hangos a sajtó a több órás vagy még hosszabb késésektől. Egy előrelátó utazó biztosítással próbál védekezni a kellemetlenség negatív hatásai ellen. Az Erste most egy nem mindennapi lehetőséget kínál: automatikusan kompenzációt fizet. Mutatjuk a részleteket.

Tovább olvasom
Mikor érdemes bankszámlát nyitni a gyermekednek?

Gyermekünk pénzügyi tudatosságra nevelése ma egyre fontosabbá válik, hiszen a pénz kezelésének képessége az élet egyik alapvető készsége. Sokan azonban tanácstalanok abban, hogy mikor érdemes elindítani a gyereket ezen az úton. Mikor nyissunk bankszámlát a gyermekünknek? Mutatjuk, hogy miért, mikor és hogyan érdemes belevágni ebbe a kalandba!

Tovább olvasom
Fiatalok pénzügyi helyzete: Óriási különbségek a huszonévesek megtakarításaiban

A fiatalok nagy részének megtakarítása sincs, és csak igazán kevesen rendelkeznek akkora megtakarítással, hogy egy évnél tovább is meg tudjanak élni bevétel nélkül. Miből adódnak ezek a különbségek? Mit tegyen egy fiatal, hogy legyen megtakarítása? És persze miért fontos ez? Szakértőnk ír a helyzetről, és arról is, hogy egy fiatal hogyan növelheti a megtakarításai értékét.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával