K&H – Tesco ATM

Székhely: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

Nyitvatartás

Hétfő:
06:00 – 22:00
Kedd:
06:00 – 22:00
Szerda:
06:00 – 22:00
Csütörtök:
06:00 – 22:00
Péntek:
06:00 – 22:00
Szombat:
06:00 – 22:00
Vasárnap:
Zárva

Elérhetőségek

Damjanich Utca 29, Százhalombatta, Pest, 2440

Gyakran Ismételt kérdések

Legutóbbi blogbejegyzések

Három százalék az infláció: változó kamatok?

Az elmúlt időszakban jelentős javulás történt az infláció alakulásában, 2024-ben már 3 százalékos szinten mozog. Ez jelentős előrelépés a korábbi magas inflációhoz képest, ami 2023-ban még jóval magasabb volt. Sokakban felmerül a kérdés: miért nem követi a hitelkamatok csökkenése ezt az inflációs mérséklődést? És a kérdés jogos. Na és persze az is, hogy mikor várható, hogy a hitelek is olcsóbbak lesznek? Szakértőnk válaszol.

Tovább olvasom
Lakáshitel önerő csökkentés Babaváró hitellel

Miért jó ötlet a Babaváró hitelt önerőként felhasználni? Az ingatlanvásárlási piacon legtöbbször a vételár legalább 20 százalékát önerőként kell biztosítani a hitelhez. Sok fiatal azonban ezt nem tudja előteremteni, és itt jön képbe a Babaváró hitel. Mutatjuk, mit érdemes erről tudni.

Tovább olvasom
Revolut bankszámlák és bankkártyák

A Revolut egy innovatív pénzügyi szolgáltató, amely forradalmasította a hagyományos bankolást. Az alkalmazásalapú platform számos megoldást kínál, például kedvező devizaváltási árfolyamokat, gyors pénzküldést és a rugalmas eszközöket. De miért válasszuk a Revolutot? És mit gondolnak a Revolutról a szakértők? Mutatjuk.

Tovább olvasom
Wise működése, és az utalásról való tudnivalók

A Wise (korábban TransferWise) egy innovatív pénzügyi szolgáltató, amely egyszerűbbé, gyorsabbá és olcsóbbá teszi a nemzetközi pénzügyi tranzakciókat. Legyen szó pénzküldésről, pénzfogadásról, vagy akár devizaváltásról, a Wise egyetlen platformon kínál megoldást. Szakértőnk bemutatja a Wise működését.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával