K&H – K&H bankfiók ATM

Székhely: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

Nyitvatartás

Hétfő:
Non-stop nyitvatartás
Kedd:
Non-stop nyitvatartás
Szerda:
Non-stop nyitvatartás
Csütörtök:
Non-stop nyitvatartás
Péntek:
Non-stop nyitvatartás
Szombat:
Non-stop nyitvatartás
Vasárnap:
Non-stop nyitvatartás

Elérhetőségek

Garai Utca 1, Tamási, Tolna, 7090

Gyakran Ismételt kérdések

Legutóbbi blogbejegyzések

Melyik állampapírral érhetjük el jelenleg a legmagasabb hozamot?

Az állampapírok az elmúlt év sláger befektetései voltak, idénre azonban már mérséklődtek az elérhető hozamok. Utánajártunk, hogy idén melyik állampapírral érhetjük el a legmagasabb hozamot, és azt is megmutatjuk, hogy mit gondolnak erről a befektetési formáról a befektetők és a szakértők.

Tovább olvasom
Így válaszd ki vállalkozóként a megfelelő lakossági hitelt

Vállalkozóként is igényelhető lakossági hitel. Ennek két oka lehet: egy lakossági hitel felhasználható a vállalkozás fejlesztéséhez vagy működéséhez, és egy vállalkozónak is szüksége lehet lakossági hitelre. De mennyire okoz nehézséget a jövedelem igazolása vállalkozóként? A lakossági hitelfelvétel vállalkozóként nehezebb lesz? Utánajártunk.

Tovább olvasom
Kik jogosultak a jelzáloghitel-elengedésre 2024-ben?

Idén is vannak népszerű és ismert otthonteremtési és családtámogatások. És vannak kevésbé ismertek is. Ilyen a jelzáloghitel elengedés. Mivel akár sok millió forintos támogatást is kaphatnak a gyermeket nevelők, ezért a szakértőink utánajártak, hogy kik jogosultak a jelzáloghitel elengedésre 2024-ben. Mutatjuk a részleteket.

Tovább olvasom
Bankolj okosan: Fedezd fel a Gránit Diákszámla előnyeit!

Diákként kiemelten fontos, hogy milyen bankszámlát választunk. Lehet, hogy ez lesz az első bankszámlánk. Bankolj okosan! Fedezd fel a Gránit Diákszámla előnyeit! Szakértőin segítenek ebben neked. Mutatjuk, hogy lesz fontos.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával