Erste Bank

Székhely: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.

Nyitvatartás

Hétfő:
08:00 – 17:30
Kedd:
08:00 – 16:00
Szerda:
08:00 – 16:00
Csütörtök:
08:00 – 16:00
Péntek:
08:00 – 15:00
Szombat:
Zárva
Vasárnap:
Zárva

Elérhetőségek

Baross Utca 1-3., Budapest, Budapest, 1082

Gyakran Ismételt kérdések

Legutóbbi blogbejegyzések

Hogyan válasszunk bankszámlát nyugdíjasként?

Nyugdíjasként is jó, ha van bankszámlánk. Egy bankszámla sok mindenre jó lehet. De mire használhatjuk nyugdíjasként a bankszámlánkat? Érdemes nyitni? Hogyan válasszuk ki a legjobbat? Pénzügyi szakértőink cikke.

Tovább olvasom
Hogyan csökkenthetjük a személyi kölcsön költségeit?

A személyi kölcsön gyorsan és egyszerűen igényelhető. De ha már pénzre van szükségünk, hogyan szerezhetünk minél alacsonyabb kamattal? Mire figyeljünk? Mik a lehetőségek? Utánajártunk, és megmutatjuk, hogyan csökkenthetjük a személyi kölcsön költségeit. Szakértőnk cikke.

Tovább olvasom
Milyen esetekben segít az életbiztosítás?

Az életbiztosítás talán a legegyszerűbben elérhető biztosítási forma. És bár a neve sokat elárul, utánajártunk, hogy pontosan milyen esetekben segít az életbiztosítás. Röviden és közérthetően írunk az életbiztosításról.

Tovább olvasom
Mit jelent az egy év türelmi idő a CSOK Plusznál?

A CSOK Plusz hitel az egyik sláger támogatási forma lehet 2024-ben. A kamatkedvezmény, és gyermekszületés utáni jóváírás mellett van egy kevésbé ismert előnye is ennek a támogatási formának: a türelmi idő. Utánajártunk, hogy pontosan mikor és hogyan kapnak egy év türelmi időt a CSOK Plusz hitelt igénylők.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával