Erste Bank

Székhely: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.

Nyitvatartás

Hétfő:
08:00 – 17:00
Kedd:
08:00 – 16:00
Szerda:
08:00 – 16:00
Csütörtök:
08:00 – 16:00
Péntek:
08:00 – 15:00
Szombat:
Zárva
Vasárnap:
Zárva

Elérhetőségek

Széchenyi Utca 40., Szekszárd, Tolna, 7100

Gyakran Ismételt kérdések

Legutóbbi blogbejegyzések

Milyen rendszeres befektetési lehetőségek közül választhatunk?

Ha befektetéseinket rendszeresen szeretnénk gyarapítani, több lehetőség közül is választhatunk. Részletesen bemutatjuk a bankbetétet, a lakástakarékot és a nyugdíjcélú megtakarításokat. Végül röviden írunk arról, hogy bár az állampapír nem egy rendszeres befektetési lehetőség, de akár az is lehet.

Tovább olvasom
5 ok, amiért megéri az UniCredit Fix Kamat személyi kölcsönét választani

A személyi kölcsön felhasználása szabad, ezért is olyan népszerű. Számos személyi kölcsön közül választhatunk, és ez a választás nem mindig könnyű. De melyik lehet a legjobb számunkra? Mi alapján válasszunk? Szakértőink segítenek: íme, 5 ok, amiért megéri az UniCredit Fix Kamat személyi kölcsönét választani.

Tovább olvasom
Júniusban indul az új otthonfelújítási program: ismerd meg a részleteket!

Lakásfelújítást tervezők, felkészülni! Indul az új otthonfelújítási program. Akár 6 millió forintot is kaphatunk kedvezményes kölcsön és vissza nem térítendő támogatás formájában. És bár önerőre is szükség lesz, a lehetőség adott. A júniusban induló program részleteit fokozatosan ismerhetjük meg. Mutatjuk, mit tudunk eddig.

Tovább olvasom
Lakáshitel kisokos: Rövid vagy hosszú futamidő a jobb választás?

Az otthonvásárlás egyik legnagyobb kihívása az lehet, hogy milyen típusú lakáshitelt válasszunk. Az egyik legfontosabb döntés, amit ebben az összefüggésben kell meghoznunk, az a futamidő hossza. Rövid vagy hosszú futamidővel érdemes-e vállalni a hitelt? Melyik a megfelelő választás? Utánajártunk, és megvizsgáltuk a két lehetőség előnyeit és hátrányait, hogy segítsünk a legjobb döntés meghozatalában. Szakértőnk cikke.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával