MBH Bank

Székhely: 1134 Budapest, Kassák Lajos utca 18.

Nyitvatartás

Hétfő:
07:30 – 17:30
Kedd:
07:30 – 15:30
Szerda:
07:30 – 15:30
Csütörtök:
07:30 – 15:30
Péntek:
07:30 – 13:30
Szombat:
Zárva
Vasárnap:
Zárva

Gyakran Ismételt kérdések

Legutóbbi blogbejegyzések

Revolut bankszámlák és bankkártyák

A Revolut egy innovatív pénzügyi szolgáltató, amely forradalmasította a hagyományos bankolást. Az alkalmazásalapú platform számos megoldást kínál, például kedvező devizaváltási árfolyamokat, gyors pénzküldést és a rugalmas eszközöket. De miért válasszuk a Revolutot? És mit gondolnak a Revolutról a szakértők? Mutatjuk.

Tovább olvasom
Wise működése, és az utalásról való tudnivalók

A Wise (korábban TransferWise) egy innovatív pénzügyi szolgáltató, amely egyszerűbbé, gyorsabbá és olcsóbbá teszi a nemzetközi pénzügyi tranzakciókat. Legyen szó pénzküldésről, pénzfogadásról, vagy akár devizaváltásról, a Wise egyetlen platformon kínál megoldást. Szakértőnk bemutatja a Wise működését.

Tovább olvasom
Minden, amit a Gránit diákszámláról tudni érdemes!

Az egyetemista évek sokak számára az élet egyik legizgalmasabb időszakát jelentik: új tapasztalatok, barátok, és persze a tanulás kihívásai. De mindezekkel együtt jön egy másik fontos dolog is: a pénzügyi tudatosság. Az okos pénzkezelés elengedhetetlen, ha szeretnénk kihasználni a diákélet összes lehetőségét – legyen szó akár egy külföldi utazásról, például egy párizsi kiruccanásról, akár a hétköznapi kiadásokról. Ebben segít a Gránit Diákszámla, amely kifejezetten a diákok igényeire szabott, modern, digitális bankolási megoldásokat kínál.

Tovább olvasom
Milyen megtakarításokat kínálnak a bankok?

A bankok széles skáláját kínálják a megtakarítási lehetőségeknek, amelyek célja, hogy a pénzt biztonságosan tárolja és növelje. A kiválasztott megtakarítási forma attól függ, hogy milyen célunk van a pénzzel, milyen hosszú távra tervezünk, és milyen kockázatot vállalunk. Szakértőnk cikke.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával