Magnet Bank Balatonfüredi Fiók

Székhely: 1062 Budapest, Andrássy út 98.

Nyitvatartás

Hétfő:
08:00 – 16:00
Kedd:
08:00 – 16:00
Szerda:
08:00 – 16:00
Csütörtök:
08:00 – 16:00
Péntek:
08:00 – 15:00
Szombat:
Zárva
Vasárnap:
Zárva

Elérhetőségek

Arácsi Út 16, Balatonfüred, Veszprém, 8230

Gyakran Ismételt kérdések

Legutóbbi blogbejegyzések

Mutatjuk, mire figyelj, ha igénybe vennéd az Otthonfelújítási támogatást

Az Otthonfelújítási támogatás remek lehetőség az otthonod korszerűsítésére, de fontos, hogy tisztában legyél a részletekkel. Mutatunk néhány kulcsfontosságú dolgot, amit mindenképpen érdemes figyelembe venned.

Tovább olvasom
Hogyan válasszunk egészségpénztárt? Tippek a legjobb döntéshez

Amikor egészségpénztár kiválasztásra kerül a sor, az emberek gyakran eltévednek az egészségpénztárak dzsungelében. Sokszor úgy érezhetjük, hogy a pénztárak közötti különbség olyan, mintha egy búvár keresné a legjobb korallzátonyt – tele van részletekkel, amiket nehéz egyedül átlátni. De mégis hogyan válasszunk egészségpénztárt? Tippeket adunk a legjobb döntéshez.

Tovább olvasom
Egyre népszerűbb a befektetők körében a TBSZ számla

Az utóbbi években egyre több befektető számára vált ismertté és népszerűvé a Tartós Befektetési Számla (TBSZ), amely nem csupán adóelőnyöket kínál, hanem egyfajta pénzügyi tudatosságot is sugall. A TBSZ számla előnyei és hátrányai mellett érdemes megvizsgálni azt is, hogy miért is vált ennyire vonzóvá a befektetők körében. Mutatjuk, hogy miért.

Tovább olvasom
Ilyen feltételekkel költözhetsz el CSOK-os ingatlanból az elidegenítési tilalom alatt

A CSOK támogatás lejárta előtt nem lehet elköltözni a támogatott ingatlanból – gondolja mindenki. Van azonban egy olyan lehetőség, amivel azok élhetnek, akik mégis költözni akarnak. Ez pedig a fedezetcsere. De ez mégis mit jelent? És hogyan működik a gyakorlatban? Utánajártunk, és mutatjuk.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával