Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Hogyan köthető építési-szerelés biztosítás?

2024.05.30.

Építési-szerelés biztosítást a biztosítóknál lehet kötni. A biztosításkötéshez szükséges adatok a biztosított személyére, az építési-szerelési munkákra, és a választott biztosítási fedezetre vonatkoznak.

Tovább olvasom

Mennyibe kerül az építési-szerelés biztosítás?

2024.05.30.

Az építési-szerelés biztosítás díja függ a biztosított vagyontárgyak értékétől, az építési-szerelési munkák jellegétől, és a választott biztosítási fedezettől.

Tovább olvasom

Mire nyújt fedezetet az építési-szerelés biztosítás?

2024.05.30.

Az építési-szerelés biztosítás fedezetet nyújthat a következő károkra: Dologi károk: az építményben, építőanyagokban, gépekben, berendezésekben és munkagépekben bekövetkező anyagi károk. A munka során eltűnt, megsemmisült vagy megrongálódott anyagok, berendezések és munkagépek értéke. Felelősségi károk: a biztosított tevékenység során harmadik személyeknek okozott anyagi károk. A biztosított tevékenység során okozott személyi sérülések és haláleset következtében felmerülő károk. […]

Tovább olvasom

Ki köthet építési-szerelés biztosítást?

2024.05.30.

Építési-szerelés biztosítást köthet bárki, aki építési vagy szerelési munkákat végez, legyen az vállalkozó, beruházó vagy magánszemély.

Tovább olvasom

Mi az építési-szerelés biztosítás?

2024.05.30.

Az építési-szerelés biztosítás egy biztosítási termék, amely fedezetet nyújt az építési és szerelési munkák során bekövetkező károkra. A biztosítható vagyontárgyak köre magában foglalhatja az építményt, az építőanyagokat, a gépeket, berendezéseket és a munkagépeket. A biztosítás fedezetet nyújthat a dologi károkra, a felelősségi károkra, valamint a szavatossági idő alatt bekövetkezett károkra is.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával