Mire nyújt fedezetet az építési-szerelés biztosítás?

Az építési-szerelés biztosítás fedezetet nyújthat a következő károkra:

  • Dologi károk: az építményben, építőanyagokban, gépekben, berendezésekben és munkagépekben bekövetkező anyagi károk. A munka során eltűnt, megsemmisült vagy megrongálódott anyagok, berendezések és munkagépek értéke.
  • Felelősségi károk: a biztosított tevékenység során harmadik személyeknek okozott anyagi károk. A biztosított tevékenység során okozott személyi sérülések és haláleset következtében felmerülő károk.
  • Szavatossági idő alatt bekövetkezett károk: az építményben, építőanyagokban, gépekben, berendezésekben és munkagépekben a szavatossági idő alatt bekövetkezett hibákból eredő anyagi károk.

 

További kérdés kategóriák

Ajánlott hitelek

Raiffeisen Személyi Kölcsön - Aktív számlahasználat

THM

12,0% - 19,2%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

11,17% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Milyen ingatlant fogadnak el a bankok fedezetként?

Milyen ingatlant fogadnak el a bankok fedezetként?

2021.12.31.

A pénzintézetek a jelzáloghitelekhez ingatlanfedezetet kérnek. Ez az ingatlan lesz a hitel egyik biztosítéka a jövedelmünk mellett, ezért a jelzáloghitelek kamata jellemzően alacsonyabb a szabad felhasználású, ingatlanfedezet nélkül igényelhető kölcsönöknél. Utánajártunk, hogy milyen ingatlant fogadnak el a bankok fedezetként.

Tovább olvasom
5 pénzügyi tipp harmincasoknak

5 pénzügyi tipp harmincasoknak

2023.01.27.

A harmincas éveinkben jelentős események történhetnek velünk. Házasságot köthetünk, gyermekünk születhet, vagy megvehetjük az első saját otthonunkat. Ez az az időszak, amikor már nem csak a jelenre, de jövőre is gondolnunk kell. Megmutatjuk, mi a fontos, mire kell figyelni, és hogyan is csináljuk ezt jól.

Tovább olvasom
Hogyan kaphatunk alacsonyabb THM-mel személyi kölcsönt?

Hogyan kaphatunk alacsonyabb THM-mel személyi kölcsönt?

2021.11.05.

A személyi kölcsön a legnépszerűbb hiteltermék Magyarországon. Szabadon felhasználható és egyszerűen igényelhető. Személyi kölcsönhöz akár néhány óra alatt is hozzájuthatunk. Amikor kiválasztjuk a személyi kölcsönt, elsősorban a kamatot és a THM-et figyeljük. Vannak azonban egyéb kedvezmények is, amikkel érdemes számolni a kiválasztásnál. Mutatjuk, mik ezek.

Tovább olvasom
Hiteleket válogatottan, egy oldalon

Hiteleket válogatottan, egy oldalon

2019.05.31.

Egy hitelfelvétel minden esetben nehéz dolog, és nem feltétlenül azért, mert a bankok olyan kemény követelményeket támasztanának; a megfelelő hitelkonstrukció megtalálása az esetek többségében rengeteg időt emészt fel. Szerencsére manapság már nem feltétlenül ez a helyzet, hiszen több lehetőség is kínálkozik arra, hogy a hiteleket válogatottan tudd átnézni, és ehhez nem is feltétlenül kell meglátogatnod egy hitelközvetítő irodát; elég hozzá az internet is!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával