Mire jó az UniCredit lakáshitel kalkulátor?

Abban segít nektek, hogy tudjatok dönteni, melyik hitelcsomag a legmegfelelőbb számotokra. Abban segít, hogy kényelmesen, gyorsan, otthonról is elvégezzétek az előzetes számításokat a hitelfelvétellel kapcsolatban, hogy már azelőtt képet kapjatok a lehetőségeitekről és az ajánlatokról, hogy kimozdultatok volna otthonról. Így benneteket sem ér váratlanul a pénzintézet hivatalos ajánlata, és ti is sokkal felkészültebben érkeztek majd meg a bankba a tényleges ügyintézésre. Tehát, ha szeretnétek előre tudni, hogy milyen feltételekre számíthattok a hitelfelvétel során, akkor használjátok az online, bárhonnan elérhető kis számológépet teljesen ingyen, végezzetek el akár több számítást is, hogy lássátok, milyen lehetőségeitek vannak a hitelfelvétel során.

A kalkulátorban a szükséges hitelösszeg mellett adjátok meg a jövedelmeteket és azt is, hogy várhatóan mennyi idő alatt tervezitek visszafizetni a hitelt, tehát a futamidőt. Ez alapján kaptok egy előzetes számítást arról, hogy mekkora kamattal és THM-mel kapnátok meg a hitelt. Két fontos dolog! 1. Az így kapott számok nem minősülnek hivatalos ajánlatnak, ez csak egy kalkuláció, a bank kamatkedvezményei nem szerepelnek benne, hiszen ezek csak később érvényesíthetők, a hitelszerződés megkötésekor. 2. Ne csak a kamatot nézzétek a kapott számoknál, hanem a THM-et is, hiszen tartalmazza a teljes hiteldíjat, beleértve minden költséget, mely a hitelfelvétel során terhelhet benneteket, az induló díjakkal, a tőkével és a kamattal, egészen a futamidő végéig.

További kérdés kategóriák

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Babaváró hitelt csak egyszer lehet igényelni!

Babaváró hitelt csak egyszer lehet igényelni!

2019.08.05.

A babaváró hitel körüli felhajtás tökéletesen érthető, hiszen gyakorlatilag ingyen pénznek számít. Azt azonban jó, ha tudod, hogy a babaváró hitelt csak egyszer lehet igényelni, vagyis a teljes keret, amit lehívhatsz, 10.000.000 forint. Lássuk a részleteit!

Tovább olvasom
Emelkedik a csecsemőgondozási díj összege 2021-ben

Emelkedik a csecsemőgondozási díj összege 2021-ben

2021.03.08.

A csecsemőgondozási díj összege az idei év közepétől, azaz július 1.-től megemelkedik, aminek köszönhetően kedvezőbb anyagi helyzetben gondozhatod gyermekedet.

Tovább olvasom
A felső tízezer pénzügyi szokásai – ezeket vezesd be Te is!

A felső tízezer pénzügyi szokásai – ezeket vezesd be Te is!

2021.01.14.

Érdemes olyan pénzügyi szokásokat követni, amelyek gyarapítják a vagyonodat; az alábbiakban ilyenekről olvashatsz!

Tovább olvasom
Már a Cofidisnél is igényelhető Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel!

Már a Cofidisnél is igényelhető Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel!

2021.04.25.

Végre a Cofidisnél is igényelhető Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel. Ráadásul nincs szükség számlanyitásra és bankváltásra sem az alacsony THM-hez. Mekkora összeg igényelhető? Miért fogyasztóbarát? Kiknek ajánlott? Miért érdemes a Cofidis Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelt választani? Megválaszoljuk a legfontosabb kérdéseket.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával