Miért érdemes utasbiztosítást kötni?

Az utasbiztosítás baj esetén nemcsak az anyagi biztonságodat képes garantálni, hanem olyan problémákra is megoldást kínál, amelyekkel egyébként egyedül kellene megbirkóznod. Mindez ráadásul napi néhányszáz forintodba kerül, tehát még egy kéthetes nyaralásnál is csupán 6-8.000 forintot jelent fejenként, és ha belegondolsz, hogy egy kórházi kezelés ára akár milliós tétel is lehet, akkor be fogod látni, hogy még ha nem is történik semmi, akkor is megéri megkötni, hiszen biztonságban érezheted magad és a családodat. Számos ajánlat közül választhatod ki a számodra leginkább megfelelőt, így fontos, hogy átlásd a teljes kínálatot.
Biztosításokkal kapcsolatos további információt itt találsz.

További kérdés kategóriák

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Minden, amit az építési hitelről tudni érdemes

Minden, amit az építési hitelről tudni érdemes

2020.06.04.

Sokan választják a saját ház építését a használt ingatlan megvásárlása helyett, hiszen így olyan otthonba költözhetnek be, ami minden tekintetben megfelel az igényeiknek, ráadásul erre többféle állami támogatás is igényelhető, mint például a CSOK, vagy akár a babaváró hitelt is megemlíthetjük. Vannak azonban olyan esetek, amikor ez nem elegendő, vagy jogosultság nincs rá – az építési hitel azonban segíthet megoldani a problémát!

Tovább olvasom
Lakáshitel ajánlatok egy helyen, válogatottan!

Lakáshitel ajánlatok egy helyen, válogatottan!

2019.12.16.

Lakást szeretnél vásárolni, de nem áll a rendelkezésedre a teljes hitelösszeg? Akkor nálunk jó helyen jársz, hiszen oldalunkon a legjobb lakáshitel ajánlatok egy helyen találhatóak meg!

Tovább olvasom
Lakáshitel önerő – mekkora összegre lesz szükségem?

Lakáshitel önerő – mekkora összegre lesz szükségem?

2019.03.25.

Amikor az otthonodat szeretnéd megvásárolni, de nem áll a rendelkezésedre elegendő pénz, akkor hitelt veszel fel; ez gyakorlatilag evidens. Tudnod kell azonban, hogy a lakáshitel önerő nélkül nem tudod megigényelni. Mindenképp szükséged lesz egy bizonyos összegre, ha egy bankhoz fordulsz, ez pedig az úgynevezett JTM szabályozás miatt van így.

Tovább olvasom
Mi az a személyi kölcsön

Mi az a személyi kölcsön

2020.06.26.

Mi az a személyi kölcsön? Pontosan miről van szó akkor, ha erről a speciális, népszerű hiteltípusról beszélünk? Nézzük át a legfontosabb tudnivalókat!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával