Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Milyen egyéb biztosításokkal kombinálható a vállalkozói vagyonbiztosítás a teljes körű védelem érdekében?

2024.05.28.

A vagyonbiztosítás kiegészíthető más biztosítási termékekkel, például felelősségbiztosítással, szállításbiztosítással vagy csoportos balesetbiztosítással, hogy a vállalkozás teljes körű védelmet élvezzen a különböző kockázatok ellen.

Tovább olvasom

Hogyan változhat a vállalati vagyonbiztosítás a vállalkozás fejlődésével?

2024.05.28.

A vállalkozás fejlődésével a vállalati vagyonbiztosítás igényei is változhatnak. Új eszközök, tevékenységi területek vagy értékek hozzáadásakor fontos a biztosítási fedezet aktualizálása.

Tovább olvasom

Milyen tényezők befolyásolják a vállalkozói vagyonbiztosítás díját?

2024.05.28.

A vagyonbiztosítás díját befolyásoló tényezők közé tartozik a vállalkozás mérete, tevékenységi köre, eszközállománya, az alkalmazottak száma és az előző biztosítási események.

Tovább olvasom

Hogyan határozza meg a vállalati vagyonbiztosítás kalkulátor a szükséges fedezetet?

2024.05.28.

A vállalati vagyonbiztosítás kalkulátor a vállalkozás általános jellemzői alapján, például a méret, a tevékenységi terület és az eszközállomány alapján számolja ki a szükséges fedezetet, hogy az megfeleljen a vállalkozás igényeinek.

Tovább olvasom

Milyen kockázatokat fedez a vállalkozói vagyonbiztosítás?

2024.05.28.

A vagyonbiztosítás számos kockázatot fedez, beleértve a tűz-, lopás-, árvíz-, és egyéb károkat, valamint a felelősségbiztosítást is, amely az esetleges harmadik félnek okozott károkat is magában foglalja.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával