Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Milyen költségei vannak a szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosításnak?

2024.01.18.

A magán egészségbiztosítások díjai a biztosítási csomagtól és a biztosított életkorától függően változnak. A díjak havi vagy éves díj formájában fizetendők.

Tovább olvasom

Kiknek lehet jó a szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás?

2024.01.18.

A magán egészségbiztosítás minden olyan személynek ajánlott, aki szeretne gyorsan és magas színvonalon hozzájutni az egészségügyi ellátáshoz.

Tovább olvasom

Miért jó a szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás?

2024.01.18.

Gyorsabb ellátás, mivel a biztosító megszervezi az ellátást egy vele szerződött szolgáltatónál. A biztosított szabadon választhatja ki a számára megfelelő szolgáltatót. (egyes esetekben)

Tovább olvasom

Milyen ellátásokat fedezhet a szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás?

2024.01.18.

A magán egészségbiztosítás fedezheti a járóbeteg szakellátást, a háziorvosi ellátást, a szakorvosi vizsgálatokat, a gyógytornát, a fizioterápiát, a gyógymasszázst, és fedezi a kórházi ellátást, a műtéteket, a fekvőbeteg kezeléseket, a rehabilitációt, továbbá a prevenciós szűrővizsgálatokat, gyógyászati segédeszközöket, és akár egyéb egészségügyi szolgáltatásokat, például betegszállítást, gyógyfürdő kezeléseket is.

Tovább olvasom

Mi az a szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás?

2024.01.18.

A szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás egy olyan biztosítási forma, amelyben a biztosító nem pénzbeli, hanem szolgáltatási térítést nyújt a biztosítottnak. Azaz, ha a biztosított egészségügyi ellátást igényel, akkor a biztosító nem készpénzt fizet neki, hanem megszervezi és kifizeti az ellátást egy általa szerződött szolgáltatónál.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával