Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Lehet folyószámlahitelt is igényelni a bankszámla mellé?

2023.09.13.

Igen, lehet folyószámlahitelt is igényelni a bankszámla mellé.

Tovább olvasom

Milyen szolgáltatások közül választhatunk Raiffeisen számlacsomag igénylésekor?

2023.09.13.

Raiffeisen számlacsomag mellé igényelhetünk bankkártyát, igényelhetünk hitelkártyát és folyószámlahitelt is.

Tovább olvasom

Milyen kedvezmény kapható Raiffeisen számlacsomag igénylésekor?

2023.09.13.

Raiffeisen számlacsomag igénylésénél többféle kedvezmény is kapható. Akár nulla forintos számlavezetési díjjal is igényelhetünk. A kedvezmények, akciók folyamatosan változnak, ezért igénylés előtt fontos, hogy tájékozódjunk a lehetőségeinkről.

Tovább olvasom

Milyen Raiffeisen számlacsomagok vannak?

2023.09.13.

Raiffeisen Díjnyertes számla Raiffeisen Yelloo számla Raiffeisen Online számla Raiffeisen Prémium Gold 2.0 számla Raiffeisen Prémium Select számla Raiffeisen Aktivitás 3.0 számla Raiffeisen Mindennapok 2.0 számla Raiffeisen Alapszámla Raiffeisen Devizaszámla Raiffeisen Kapcsolat dolgozói számla Raiffeisen Bázis 2.0 számla

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával