Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Hol lehet PMÁP-ot vásárolni?

2024.06.19.

A PMÁP-ot bankok, értékpapír-forgalmazók, és a Magyar Államkincstár fiókjaiban lehet megvásárolni.

Tovább olvasom

Mennyi a PMÁP futamideje?

2024.06.19.

A PMÁP futamideje 8 év.

Tovább olvasom

Mennyi a PMÁP kamata?

2024.06.19.

A PMÁP kamata a futamidő alatt kétszer változik: Kamatbázis: A kamatbázis a kamat megállapítás évét megelőző naptári évre vonatkozó hivatalos éves átlagos infláció. Kamatprémium: A kamatprémium sorozatonként eltérő, és a vásárláskor fixálva lesz a futamidő végéig. A PMÁP aktuális kamatait az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) honlapján találhatjuk meg.

Tovább olvasom

Mennyire biztonságos a PMÁP befektetés?

2024.06.19.

A PMÁP-ot az állam bocsátja ki, így rendkívül biztonságos befektetésnek számít. Az állam garanciát vállal a tőke és a kamatok kifizetésére is.

Tovább olvasom

Mi az a Prémium Magyar Állampapír (PMÁP)?

2024.06.19.

A Prémium Magyar Állampapír dematerializált (papír alapon nem elérhető), inflációhoz kötött, változó kamatozású állampapír. A 2022. szeptember 30. után forgalomba hozott sorozatok névértéke 1 forint, a korábbi sorozatok 1 ezer forintos címlettel kerültek forgalomba.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával