Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Mi a felhasználni területe a piaci zöld hitelnek?

2022.09.22.

A K&H zöld lakáshitel elérhető új ingatlan vásárlásához vagy építéséhez, ingatlanvásárláshoz és annak felújításához, felújításhoz és korszerűsítéshez.

Tovább olvasom

Mi a piaci zöld hitel igénylés feltétele?

2022.09.22.

Új lakás vásárlásra esetén az ingatlan energetikai besorolásának el kell érnie a A+ szintet és az éves primer energiaigénye maximum 68 kWh/m2/év lehet. Használt lakás vásárlás és felújítása esetén ha vásárláskor az ingatlan energetikai besorolása rosszabb A-nál, akkor az ingatlan a felújítás követően el kell érnie az A energetikai besorolást, és maximum 76 kWh/m2/év lehet […]

Tovább olvasom

Érdemes piaci zöld hitelt igényelni?

2022.09.22.

Igen. Abban az esetben, ha valaki energetikai korszerűsítést tervez, vagy olyan ingatlant vásárolna, ami megfelel a szigorú előírásoknak, annak érdemes, hiszen a K&H zöld lakáshitel kedvezményekkel érhető el.

Tovább olvasom

Miért jó választás a piaci zöld hitel?

2022.09.22.

Mert a folyósítási díj elengedésre kerül, a közjegyzői okirat díját és az energetikai tanúsítvány költségét is megtérítik maximum 40 000 forint összegig.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával