Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Hogyan lehet megtalálni a legjobb ajánlatot egy nagy összegű személyi kölcsönre?

2024.07.11.

A legjobb ajánlat megtalálásához érdemes több banktól is ajánlatot kérni. A hitelkalkulátorok használata is segíthet a legkedvezőbb ajánlat megtalálásában.

Tovább olvasom

Mennyi a havi törlesztőrészlet egy nagy összegű személyi kölcsön esetében?

2024.07.11.

A havi törlesztőrészlet a hitel összegétől, a futamidőtől és a kamat mértékétől függ. Általánosságban elmondható, hogy a nagy összegű személyi kölcsön havi törlesztőrészlete alacsonyabb, mint a kisebb összegűé.

Tovább olvasom

Mennyi a kamat egy nagy összegű személyi kölcsön esetében?

2024.07.11.

A kamat mértéke a hitel összegétől, a futamidőtől és a banki kondícióktól függően változik. Általánosságban elmondható, hogy a nagy összegű személyi kölcsön kamata alacsonyabb, mint a kisebb összegűé.

Tovább olvasom

Milyen feltételei vannak egy nagy összegű személyi kölcsön igényléséhez?

2024.07.11.

A feltételek a bankoktól függően változhatnak, de legtöbbször a következőkre van szükség: Jövedelem (nettó jövedelem, jövedelemforrások, munkaviszony hossza) Hiteltörténet (KHR) Egyéb kötelezettségek (meglévő hitelek, hitelkártyák) Legalább 25 éves életkor Stabil munkaviszony Magyarországi lakhely Telefon

Tovább olvasom

Milyen összegű hitel számít nagy összegűnek?

2024.07.11.

A nagy összegű személyi kölcsön fogalmát a bankok maguknak határozzák meg. Többnyire 5 millió forint feletti hitelekre mondják ezt, de vannak olyan pénzintézetek, amelyek 5 millió forint alatt is nagy összegűnek tekintik a személyi kölcsönt.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával