Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Szükség van biztosítékra MBH lakáshitelhez?

2023.05.08.

Igen. MBH lakáshitelhez kell ingatlanfedezet. Ez a legtöbb esetben a megvásárolt ingatlan lesz.

Tovább olvasom

Az MBH lakáshitel jobb, vagy az MBH személyi kölcsön?

2023.05.08.

Az, hogy melyik a jobb választás, azt a hitel célja dönti el. Lakáscélra az MBH lakáshitel jobb választás lehet, az MBH személyi kölcsön pedig a szabad felhasználhatóság miatt más célokhoz nyújthat megoldást.

Tovább olvasom

Mire lehet MBH lakáshitelt igényelni?

2023.05.08.

Az MBH lakáshitelt valamilyen lakáscélhoz lehet igényelni. Ez lehet vásárlás, építés vagy hitelkiváltás is.

Tovább olvasom

Milyen MBH lakáshitelek vannak?

2023.05.08.

Van piaci lakáshitel, van Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel. Van MBH lakáshitel Egyenlítő konstrukcióval, van hitel hitelkiváltáshoz, van adósságrendező hitel, és van MBH lakáshitel szabad felhasználásra is.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával