Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Mikor jár le a MÁP Plusz?

2024.06.19.

A MÁP Plusz a vásárlást követő 5 év múlva jár le. A lejáratkor a befektető a névértéket és a felhalmozódott kamatokat kapja meg.

Tovább olvasom

Mennyi a MÁP Plusz minimális befektetési összege?

2024.06.19.

A minimális befektetési összeg 10 ezer forint.

Tovább olvasom

Hogyan lehet vásárolni MÁP Pluszt?

2024.06.19.

A MÁP Pluszt a Magyar Államkincstár, a bankok, és a befektetési szolgáltatók értékesítik. A vásárláshoz értékpapírszámlára van szükség.

Tovább olvasom

Mennyi a MÁP Plusz kamata?

2024.06.19.

A kamat mértéke sávosan emelkedik a futamidő alatt. A lejáratkor elérhető maximális hozam a kibocsátáskor lesz meghatározva.

Tovább olvasom

Mi az a Magyar Állampapír Plusz (MÁP Plusz)?

2024.06.19.

A MÁP Plusz egy 5 éves futamidővel kibocsátott, dematerializált, sávos, fix kamatozású lakossági állampapír. A befektetés kockázatmentes és kamatadó-mentes hozamot biztosít.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával