Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Mi történik, ha a lekötési idő lejárta előtt felveszem a betétemet?

2024.06.24.

Ha a lekötési idő lejárta előtt felvesszük a betétet, akkor a betét után járó kamat a Bank mindenkori betéti kamatának megfelelően kerül megállapításra.

Tovább olvasom

Milyen adókat kell fizetnem a betétem után?

2024.06.24.

A betétek után kamatadót kell fizetni, melynek mértéke 15 százalék. A kamatadót a bank a kamatból vonja le, és befizeti az adóhatóságnak.

Tovább olvasom

Hogyan tudom lekötni a betétemet a Magnet Banknál?

2024.06.24.

Személyesen bármely Magnet Bank fiókban. A Magnet Bank NetBank felületén. Telefonon a Magnet Bank TeleBankár szolgáltatásán keresztül.

Tovább olvasom

Mennyi a kamat a Magnet Bank betétein?

2024.06.24.

A MagNet Bank betéti kamatok a betét típusától, a lekötési időtől és az esetleges feltételek teljesítésétől függenek.

Tovább olvasom

Milyen betétfajtákat kínál a Magnet Bank?

2024.06.24.

A MagNet Bank betéti kamatok a következő betétfajtákat kínálja: MagNet Aktív Betét MagNet Aktív Plusz Közösségi Betét PRIZMA Forint Betét PRIZMA Euro Betét Hűség Betét

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával