Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Hogyan lehet kiválasztani a megfelelő kockázati életbiztosítást?

2024.05.22.

A biztosítási összeg nagyságát úgy kell megválasztani, hogy az elegendő legyen a család anyagi biztonságának megteremtéséhez. A biztosítási díj nagyságát úgy kell megválasztani, hogy az kifizethető legyen a biztosított számára. Az életbiztosítás kiválasztása előtt érdemes több biztosító ajánlatát is összehasonlítani.

Tovább olvasom

Milyen esetekre fizet a biztosító a kockázati életbiztosítás esetén?

2024.05.22.

A biztosító a biztosított halála esetén minden esetben kifizeti a biztosítási összeget, függetlenül attól, hogy a halál természetes vagy baleseti okokból következett be. Egyes biztosítási szerződések kiegészítő biztosításokat is tartalmazhatnak, amelyek például a halálos baleset, a súlyos betegség vagy a munkaképtelenség esetére nyújtanak védelmet.

Tovább olvasom

Miből áll a kockázati életbiztosítás díja?

2024.05.22.

Az életbiztosítás díja a biztosítási összeg nagyságától, a biztosított életkorától, egészségi állapotától és a biztosítási időszaktól függ. A díjat havonta vagy negyedévente, esetleg évente kell fizetni. Az ilyen típusú biztosítások díja alacsony, sokkal kisebb, mint más biztosítások díja.

Tovább olvasom

Kiknek ajánlott a kockázati életbiztosítás?

2024.05.22.

Az életbiztosítás elsősorban azoknak ajánlott, akiknek a halála esetén a családtagjaik vagy szeretteik anyagi nehézségekkel szembesülnének. Ilyenek például a házaspárok, ahol az egyik fél a család fő keresője, a gyermekes családok, vagy azok a személyek, akiknek a halála esetén jelentős hitelt kellene törleszteniük.

Tovább olvasom

Mi a kockázati életbiztosítás?

2024.05.22.

Az életbiztosítás megkötésekor a biztosító vállalja, hogy a biztosított halála esetén a biztosítási összeget a kedvezményezettnek kifizeti. Az életbiztosítás nem nyújt pénzügyi segítséget a biztosítottnak az életben maradása esetén, csak a halála esetén biztosít védelmet a hozzátartozóknak.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával