Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Mi a különbség a kegyeleti biztosítás és a temetési biztosítás között?

2024.05.23.

A kegyeleti biztosítás általánosságban fedezetet nyújt a temetési költségekre, míg a temetési biztosítás konkrétabb és kizárólag a temetési költségekre fókuszál. A két típus közötti különbségek meghatározása fontos lépés a megfelelő biztosítás kiválasztásában. Azt is tudni kell azonban, hogy a köznyelvben mindkét kifejezés ugyanazt a biztosítási formát takarja.

Tovább olvasom

Milyen típusú kegyeleti biztosítások léteznek?

2024.05.23.

A temetkezési biztosítások különböző típusokat ölelnek fel, például hagyományos életbiztosítás, temetési biztosítás és kegyeleti pénztárak. Minden típusnak saját funkciói vannak, amelyek alkalmazkodhatnak az egyéni igényekhez.

Tovább olvasom

Hogyan működik a kegyeleti biztosítás kalkulátor?

2024.05.23.

A temetkezési biztosítás kalkulátor az érintett személy adatai alapján segít meghatározni a szükséges biztosítási fedezetet és annak díját. Az ügyfél megadja az alapvető információkat, és a kalkulátor kiszámolja a számára legmegfelelőbb ajánlatot.

Tovább olvasom

Milyen tényezők befolyásolják a kegyeleti biztosítás díját?

2024.05.23.

A temetkezési biztosítás díját befolyásoló tényezők közé tartozik az életkor, az egészségi állapot, valamint a kiválasztott fedezet összege. Minél magasabb a fedezet és idősebb az igénylő, annál magasabb lehet a díj.

Tovább olvasom

Miért fontos a kegyeleti biztosítás?

2024.05.23.

A temetkezési biztosítás azért fontos, mert segít a családnak fedezni a temetési költségeket, és enyhíteni a gyász idején felmerülő pénzügyi terheket. Ezáltal biztosítja, hogy szeretteink méltó búcsúztatásban részesüljenek.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával