Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Kiknek ajánlott az euró alapú megtakarításos életbiztosítás?

2024.06.21.

Az euró alapú megtakarításos életbiztosítás azok számára ajánlott, akik: Biztosítási védelmet szeretnének nyújtani szeretteiknek. Hosszú távú megtakarítási céljaik vannak, és hajlandóak vállalni a befektetési kockázatot. Rugalmas biztosítási megoldást keresnek.

Tovább olvasom

Milyen típusú euró alapú megtakarításos életbiztosítások léteznek?

2024.06.21.

Az euró alapú megtakarításos életbiztosítások két fő típusa a rendszeres díjas és az egyszeri díjas biztosítás. A rendszeres díjas biztosítás esetében a biztosított rendszeresen, például havonta vagy negyedévente fizet be egy összeget a biztosítónak. Az egyszeri díjas biztosítás esetében a biztosított egyszeri összeget fizet be a biztosítónak, és a biztosítás futamideje a befizetett összegtől függ.

Tovább olvasom

Milyen hátrányai vannak az euró alapú megtakarításos életbiztosításnak?

2024.06.21.

A befektetési kockázat a biztosítottra hárul, így a megtakarítás értéke csökkenhet, ha az európai értékpapírpiac teljesítménye gyenge. A biztosítás díjai magasak lehetnek, ezért fontos, hogy a biztosított alaposan tájékozódjon a különböző díjakról.

Tovább olvasom

Milyen előnyei vannak az euró alapú megtakarításos életbiztosításnak?

2024.06.21.

Biztosítási védelmet nyújt a biztosítottnak, például halál esetén a biztosító kifizeti a biztosítási összeget a kedvezményezettnek. A biztosított maga dönti el, hogy milyen eszközalapba fektesse a megtakarítását, így a kockázat a biztosítottra hárul. A biztosítás rugalmas, a biztosított bármikor változtathatja a befektetési arányait, vagy akár megszüntetheti a szerződést is.

Tovább olvasom

Mi az az euró alapú megtakarításos életbiztosítás?

2024.06.21.

Az euró alapú megtakarításos életbiztosítás egy olyan biztosítási termék, amelyben a biztosított egy összeget fizet be a biztosítónak, és a biztosító ezt az összeget befekteti az európai értékpapírpiacon. A biztosítottnak biztosítási védelmet is nyújt a biztosítás, például halál esetén a biztosító kifizeti a biztosítási összeget a kedvezményezettnek.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával