Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Milyen kockázatokkal jár az 1MÁP befektetés?

2024.06.20.

Az 1MÁP befektetést alacsony kockázatúnak tartják, mivel a magyar állam a kamat és a tőke visszafizetéséért garanciát vállal. De a befektetés reálhozamát befolyásolhatja az infláció.

Tovább olvasom

Mennyi a minimum befektetés?

2024.06.20.

1MÁP-ot 10 ezer forintos címletekben lehet vásárolni, így a minimum befektetés 10 ezer forint.

Tovább olvasom

Hol vásárolhatok 1MÁP-ot?

2024.06.20.

1MÁP-ot belföldi és külföldi magánszemélyek vásárolhatnak értékpapírszámlán keresztül. A jegyzésre bankoknál, brókercégeknél és az Államkincstárnál van lehetőség.

Tovább olvasom

Hogyan kerül kifizetésre a kamata?

2024.06.20.

Futamidő végén a kamat a tőkével együtt kerül az ügyfél számláján jóváírásra.

Tovább olvasom

Mi az 1MÁP?

2024.06.20.

Az Egyéves Magyar Állampapír 1 éves futamidejű, fix kamatozású, 10.000 ezer forintos alapcímletű értékpapír, ami jegyzés útján kerül forgalomba.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával