Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Mennyibe kerül a biztosítás havi/éves díja?

2024.01.04.

A díjak változhatnak az egyéni igények, az életkor, az egészségi állapot és a választott fedezeti szint alapján.

Tovább olvasom

Hogyan működik a kártérítési eljárás?

2024.01.04.

A kártérítési eljárás az egészségügyi számlák egészének vagy egy részének kifizetését jelenti. A kártérítési eljárás részletei a biztosítótól függenek.

Tovább olvasom

Van-e várakozási idő vagy kizárás valamilyen betegségre?

2024.01.04.

Néhány biztosítás esetében van várakozási idő vagy kizárás bizonyos betegségekre. Ezért fontos elolvasni a szerződési feltételeket, hogy tisztában legyünk az esetleges korlátozásokkal.

Tovább olvasom

Mennyi önrészt kell fizetni?

2024.01.04.

Az önrész összege változhat a különböző szolgáltatások esetén. Általában minél magasabb az önrész, annál alacsonyabb lehet a havi díj, és fordítva. Fontos megérteni az önrészt és azt, hogy az milyen gyakran alkalmazható.

Tovább olvasom

Milyen szolgáltatásokat fedez a biztosítás?

2024.01.04.

A magán egészség-biztosítások különböző szintű fedezetet nyújthatnak. Általában magukban foglalják az orvosi vizsgálatokat, kórházi kezeléseket, műtéteket, gyógyszereket.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával