Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Milyen adókat kell fizetni a DKJ hozamára?

2024.06.19.

2019. június 1. napját követően forgalomba hozott Diszkont Kincstárjegy sorozatok hozamai nem minősülnek jövedelemnek, és így mentesülnek a kamatadó megfizetése alól.

Tovább olvasom

Hol vásárolhatok DKJ-t?

2024.06.19.

DKJ-t vásárolhatunk bankoknál, brókercégeknél, az ÁKK honlapján keresztül, illetve értékpapír-tőzsdén.

Tovább olvasom

Mennyi a DKJ minimális befektetés?

2024.06.19.

A DKJ minimális befektetés 10 000 forint.

Tovább olvasom

Mennyi a DKJ hozama?

2024.06.19.

A DKJ hozama a futamidőtől és a piaci helyzettől függ.

Tovább olvasom

Mi az a Diszkont Kincstárjegy?

2024.06.19.

A Diszkont Kincstárjegy (DKJ) egy forintban denominált, kamatszelvény nélküli, névre szóló, dematerializált értékpapír, amelyet az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) bocsát ki. A DKJ-t névérték alatt vásárolhatjuk meg, a hozamunk pedig a névérték és a vásárlási ár közötti különbség.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával