Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Hogyan kell használni a diák bankszámlát?

2023.10.06.

A diák bankszámlát ugyanúgy használhatod, mint a hagyományos bankszámlát. Utalhatsz, pénzt vehetsz fel, és fizethetsz vele.

Tovább olvasom

Hogyan nyithatok diák bankszámlát?

2023.10.06.

A diák bankszámla megnyitásához szükséged lesz két dologra. a személyazonosító okmányod A jelenlegi oktatási intézményed igazolása

Tovább olvasom

Ki jogosult diák bankszámlára?

2023.10.06.

A diák bankszámlára általában azok a diákok jogosultak, akik jelenleg egy elismert oktatási intézményben tanulnak. A pontos követelmények bankonként változnak, ezért fontos, hogy igénylés előtt ellenőrizd, hogy jogosult vagy-e.

Tovább olvasom

Milyen előnyei vannak a diák bankszámlának?

2023.10.06.

Alacsonyabb szolgáltatási díjak. Ingyenes ATM használat. Ingyenes utalás. Visszatérítés a tranzakciós díjakból. Különleges diákkedvezmények. A pontos kedvezmények bankonként változnak, ezért fontos, hogy igénylés előtt tájékozódj.

Tovább olvasom

Mi az a diák bankszámla?

2023.10.06.

A diák bankszámla egy olyan bankszámla, amelyet kifejezetten a diákoknak terveztek. Gyakran alacsonyabb szolgáltatási díjakat és nagyobb kedvezményeket kínálnak, mint a hagyományos bankszámlák.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával