Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Mennyibe kerül a betegbiztosítás?

2024.01.18.

A betegségbiztosítás díja a biztosított életkorától, egészségi állapotától, a választott szolgáltatási csomagtól és a biztosítási díjfizetési időszak hosszától is függ.

Tovább olvasom

Milyen egészségügyi szolgáltatásokat térít a betegbiztosítás?

2024.01.18.

A betegségbiztosítások a következő egészségügyi szolgáltatásokat téríthetik: Kórházi kezelések költsége. Járóbeteg-ellátások költsége. Gyógytorna költsége. Gyógymasszázs költsége. Gyógyfürdő költsége. Szülészeti ellátás költsége. Fogászati ellátás költsége. Szemészet költsége. A biztosítás tartalma a szerződéstől függően eltérő lehet.

Tovább olvasom

Milyen típusú betegbiztosítások léteznek?

2024.01.18.

A betegségbiztosítások két fő típusa a szolgáltatási csomagú és a költségtérítéses biztosítás. A szolgáltatási csomagú biztosítások meghatározott egészségügyi szolgáltatásokat tartalmaznak, amelyeket a biztosító térít. A költségtérítéses biztosítások esetén a biztosított maga fizeti az egészségügyi szolgáltatások költségét, majd a biztosító visszatéríti neki az igénybe vett szolgáltatások költségének egy részét vagy egészét.

Tovább olvasom

Ki jogosult betegbiztosításra?

2024.01.18.

Betegségbiztosítást bárki megköthet, aki a szerződéskötés időpontjában 18. életévét betöltötte, és rendelkezik magyarországi lakcímmel vagy tartózkodási hellyel. A biztosítás megkötéséhez nem szükséges előzetes orvosi vizsgálat.

Tovább olvasom

Mi az a betegbiztosítás?

2024.01.18.

A betegbiztosítás, vagyis összegfinanszírozó egészségbiztosítás egy olyan biztosítási termék, amely a biztosított által igénybe vett egészségügyi szolgáltatások költségeinek egy részét vagy egészét megtéríti. A betegbiztosítások magán egészségügyi szolgáltatásokra terjednek ki, de egyes esetekben a társadalombiztosítási ellátáshoz kapcsolódó költségeket is téríthetik.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával