Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Milyen biztonsági intézkedéseket tesznek a bankok a készpénzfelvételért?

2023.09.28.

A bankok számos biztonsági intézkedést tesznek a készpénzfelvételért, például PIN kódot kérnek, és megkövetelhetik, hogy a felhasználók azonosítsák magukat.

Tovább olvasom

Hányszor tudok készpénzt felvenni havonta?

2023.09.28.

A bankok korlátozhatják a készpénzfelvételek számát havonta. Fontos, hogy tisztában legyünk ezekkel a korlátozásokkal, mielőtt egy számlát kiválasztunk.

Tovább olvasom

Milyen típusú bankszámla áll rendelkezésre a gyakori készpénzfelvételhez?

2023.09.28.

A bankok sok különböző típusú bankszámlát kínálnak a gyakori készpénzfelvételhez. Ezek a számlák különböző előnyökkel és hátrányokkal rendelkeznek, ezért fontos, hogy összehasonlítsuk őket, mielőtt döntést hoznánk.

Tovább olvasom

Hol tudok készpénzt felvenni?

2023.09.28.

A legtöbb ATM lehetővé teszi a készpénzfelvételt, de az ATM-ek díjat számíthatnak fel. Számos bankban is van lehetőség készpénzfelvételre a pénztárból.

Tovább olvasom

Mit tegyek, ha ellopják a kártyámat?

2023.09.28.

Ha ellopják a kártyánkat, azonnal értesítsük a bankot. A bank letilthatja a kártyát, és újat állíthat ki. Fontos, hogy a bankkártya-használat után mindig ellenőrizzük a számlánkat, hogy ne legyenek visszaélések.

Tovább olvasom

Milyen költségekkel jár a gyakori készpénzfelvétel?

2023.09.28.

A bankok gyakran felszámolnak díjat a készpénzfelvételért, különösen, ha az idegen ATM-ből történik. Fontos, hogy tisztában legyünk ezekkel a díjakkal, mielőtt egy számlát kiválasztunk.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával