Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Mi a teendő, ha ellopják a bankkártyámat?

2023.09.27.

Ha ellopják a bankkártyánkat, rögtön értesítsük a bankot. A bank letiltja a kártyát, és újat állít ki. Fontos, hogy a bankkártya-használat után mindig ellenőrizzük a számlát, hogy ne legyenek visszaélések.

Tovább olvasom

Mi a teendő, ha elveszítem a bankkártyámat?

2023.09.27.

Ha elveszítjük a bankkártyánkat, azonnal értesítsük a bankot. A bank letiltja a kártyát, és újat állít ki.

Tovább olvasom

Hogyan kell bankszámlát és bankkártyát nyitni?

2023.09.27.

A bankszámla és a bankkártya megnyitásához kapcsolatba kell lépnie egy bankkal. A jelentkezéshez szükségünk lesz egy személyazonosító okmányra, egy lakcímigazolványra és egyes esetekben egy jövedelemigazolásra is.

Tovább olvasom

Milyen típusú bankkártyák léteznek?

2023.09.27.

Hitelkártya: a hitelkártya egy olyan kártya, amely lehetővé teszi, hogy pénzt kölcsönözzünk a banktól, és később fizessük vissza. Bankkártya: a bankkártya egy olyan kártya, amely lehetővé teszi, hogy a bankszámlánkun lévő pénzt használjuk. Prémium kártya: a prémium kártya egy olyan kártya, amely magasabb szintű szolgáltatásokat kínál, mint a standard bankkártyák, például pénzvisszatérítést és utazási biztosítást. […]

Tovább olvasom

Milyen előnyei vannak a bankszámlának és a bankkártyának?

2023.09.27.

A bankkártyával bárhol és bármikor fizethetünk, akár online, akár üzletben. A bankkártyák biztonságosabbak, mint a készpénz, mivel a tranzakciók nyomon követhetők és biztonságos hálózatokon keresztül történnek. A bankszámla segítségével nyomon követhetjük a pénzügyeinket, és megnézhetjük, hogy mire költjük a pénzt. A bankkártyával készpénzt vehetünk fel ATM-ekből. Egyes bankkártyák pénzvisszatérítést kínálnak a tranzakciók után. Egyes bankkártyák […]

Tovább olvasom

Mi a teendő, ha a bankszámlámmal kapcsolatban problémám van?

2023.09.27.

Ha a bankszámlával kapcsolatban probléma van, vegyük fel a kapcsolatot a bankkal. A bank általában képes megoldani a problémát. Ha a bank nem tudja megoldani a problémát, felvehetjük a kapcsolatot a Pénzügyi Békéltető Testülettel.

Tovább olvasom

Mi a különbség a bankszámla és a bankkártya között?

2023.09.27.

A bankszámla egy olyan számla, amelyen pénzt tárolhatunk, a bankkártya pedig egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy a bankszámlán lévő pénzt használjuk.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával