Blog

Blogunkon a sokakat érdeklő aktualitásokkal foglalkozunk. Itt mindent megtalálsz a legújabb banki termékekről és az állami támogatásokról. Közérthetően írunk a szabályokról és a feltételekről. Nem történhet olyan a bankvilágban, amiről itt ne olvashatnál. Rendszeresen frissülő cikkeinkben neked írunk, segítünk eligazodni az információk dzsungelében.

Milyen lépéseket kell tennem, ha gyanítom, hogy a bankszámlám biztonsága veszélyben van, például, ha elvesztettem a hozzáférési adataimat?

2023.10.06.

A bankszámla biztonsága nagyon fontos, hiszen azon tartjuk a pénzünket. Ha bármilyen gyanú merül fel, azonnal értesíteni kell a pénzintézetet és adott esetben a bankkártya is letiltásra kerülhet, hogy a nem kívánt tranzakciókat a csalók ne tudják végrehajtani.

Tovább olvasom

Van-e valamilyen segítség és ügyfélszolgálat online, ha kérdésem vagy problémám merül fel?

2023.10.06.

Igen. A bankok online és telefonon is az ügyfeleik rendelkezésére állnak, ha azoknak kérdése merülne fel.

Tovább olvasom

Milyen esetben és hogyan kapok értesítést az online tranzakcióimról vagy a számlám állapotáról?

2023.10.06.

Az SMS szolgáltatás igénybevételekor minden tranzakció után azonnal üzenetet küld a rendszer. Az üzenet tartalmazza a tranzakció helyét és az összegét, valamint a még elérhető egyenleg is látható lesz. SMS szolgáltatás nélkül is, bárhol és bármikor ellenőrizhető a számlaegyenleg.

Tovább olvasom

Milyen lehetőségek vannak az online fizetéshez és átutaláshoz, és milyen gyorsan érnek célba ezek a tranzakciók?

2023.10.06.

Online fizethetünk webáruházakban, vásárolhatunk buszjegyet vagy színházbérletet is. A tranzakciók néhány másodperc alatt célba érnek.

Tovább olvasom

Milyen típusú tranzakciókat hajthatok végre az online banki felületen vagy mobilalkalmazásban?

2023.10.06.

Nincs különbség a hagyományos és a digitálisan végrehajtható tranzakciók között. Szinte minden tranzakció végrehajtható elektronikusan is.

Tovább olvasom

Hogyan ellenőrizhetem az online bankszámlámat és pénzügyeimet a digitális bankolás során?

2023.10.06.

Fontos nyomon követni a költéseket és az egyenleget. Erre használható az SMS szolgáltatás, és az egyenleg is bármikor ellenőrizhető mobilbankon vagy netbankon keresztül. Havonta pedig számlakivonatot kapunk. Elektronikusan.

Tovább olvasom

Milyen biztonsági intézkedéseket alkalmaz a bank a digitális bankolás során az ügyfelek adatainak védelme érdekében?

2023.10.06.

A bankok védik az ügyfeleiket az adatlopásoktól és az egyéb illegális cselekményektől. Többlépcsős biztonsági rendszerek, PIN kód és más azonítások után használható csak egy digitális bankszámla.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Kalkulátorok

Archívum

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával