Hogyan spórolhatok a hitelen?

Sajnos ingyen nem lesz a hitel semmilyen körülmények között, de bizonyos feltételeknek megfelelve jelentős kedvezményt kaphatunk, mely nagyobb hitelösszegnél és hosszabb futamidő nőnél egyaránt hasznos, hiszen jelentősen csökkentheti a havi kiadásainkat, de egy rövidebb futamidőre felvett hitelnél is jelentős lehet a megtakarítás. ilyen intézkedés lehet például, ha bankszámlát nyitunk az UniCredit Banknál, erre a folyószámlára kérjük a jövedelmüket, akkor mer kedvezményt kapunk, hiszen a számlavezető bank, ismer minket, mint ügyfelet, és díjazza a hűséget.

Nyilván alacsonyabb a kamat, ha magasabb a jövedelmünk, de ha nincs kiemelkedő juttatásunk, egy adóstárs bevonásával tudunk javítani a megítélésünkön a hitelfelvételnél. Minél magasabb az igazolható havi nettó jövedelem, annál alacsonyabb a törlesztőrészlet, annál kevesebb a havi kiadásunk. Persze nem vonhatunk be bárkit a hitelünkbe, nem kérhetjük meg a szomszédot, az adóstársnak családtagnak, házastársnak, vagy cégtársnak kell lennie.

További kérdés kategóriák

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Személyi kölcsönt otthonról, online? Megoldható!

Személyi kölcsönt otthonról, online? Megoldható!

2019.06.28.

Nincs olyan ember, akinek ne lenne elemi érdeke, hogy mindent a lehető legegyszerűbben oldjon meg. Ha Te is ezt gondolod magadról, akkor ajánlunk egy lehetőséget, amivel még egyszerűbbé teheted az életedet. A lehető legegyszerűbbé a hitelfelvételt. Sokszor írtunk már erről, de hátha még nem olvastad. A személyi kölcsönt otthonról, online is igényelheted, vagyis ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Csupán internetkapcsolatra és egy számítógépre lesz szükséged a művelethez!

Tovább olvasom
Fix vagy változó kamatozású hitel? Melyiket válasszuk?

Fix vagy változó kamatozású hitel? Melyiket válasszuk?

2022.03.10.

Hitelfelvétel előtt szabadon dönthetünk arról, hogy fix vagy változó kamatozású hitelt veszünk fel. Mi választunk. Ahhoz, hogy a legjobb döntést tudjuk meghozni, tisztában kell lennünk az előnyökkel és a hátrányokkal. Utánajártunk, hogy a fix vagy a változó kamatozású hitel lehet a jobb számunkra. Mutatjuk, melyiket válasszuk.

Tovább olvasom
5 tipp, hogy megtaláld a számodra legkedvezőbb bankszámlát

5 tipp, hogy megtaláld a számodra legkedvezőbb bankszámlát

2022.03.14.

A legkedvezőbb bankszámla megtalálása a saját, jól felfogott érdeked kell, hogy legyen, ezért érdemes időt szánnod rá, és mindent megtudnod a menetéről!

Tovább olvasom
Mit jelent az egy év türelmi idő a CSOK Plusznál?

Mit jelent az egy év türelmi idő a CSOK Plusznál?

2024.03.08.

A CSOK Plusz hitel az egyik sláger támogatási forma lehet 2024-ben. A kamatkedvezmény, és gyermekszületés utáni jóváírás mellett van egy kevésbé ismert előnye is ennek a támogatási formának: a türelmi idő. Utánajártunk, hogy pontosan mikor és hogyan kapnak egy év türelmi időt a CSOK Plusz hitelt igénylők.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával