Hogyan kezdjem el az Erste lakáshitel igénylést?

Először is használjátok az Erste lakáshitel kalkulátort, ahol kiszámolhatjátok a várható feltételeket. Ha ez megvan és már tudjátok, hogy melyik csomag lesz a legkedvezőbb számotokra, akkor keressétek fel az Erste Bankot. Ha nem mertek elsőre belevágni a hitelbe, kérhettek előminősítést is, melynek során a bank megvizsgálja, a jövedelmeteket és a helyzeteteket. Ezt azonban azelőtt érdemes megtenni, hogy kiválasztjátok a lakást, melyet szeretnétek megvenni.

Ha van előminősítésetek, vagy kiszámoltátok a kalkulátorral a feltételeket, akkor sokkal magabiztosabban és a feltételeket jobban ismerve indulhattok el a hiteligénylés útján.

Az előminősítés hasonlóan zajlik, mint a valós hitelfelvétel és az így kapott ajánlat négy hónapig érvényes számotokra. Ha ebben az időszakban benyújtatok egy adásvételi szerződést a kiválasztott ingatlanra, akkor megkapjátok a hitelt is. Ha előbírálat után igénylitek meg a hitelt, akkor a hitelbírálati díjat is elengedik nektek.

Sose döntsetek egyedül, minden következő lépés előtt egyeztessetek a bankkal!

További kérdés kategóriák

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Személyi kölcsön családi pótlékra

Személyi kölcsön családi pótlékra

2020.10.19.

A személyi kölcsön családi pótlékra való igénylése nem feltétlenül egyszerű feladat, de nem is lehetetlen.

Tovább olvasom
Melyik támogatás igényelhető egy gyermekre?

Melyik támogatás igényelhető egy gyermekre?

2019.10.16.

Jelenleg, a Családvédelmi Akcióterv keretein belül többféle támogatás is elérhető. A CSOK, a CSOK hitel, a gyermekek után járó, lakáshitelre felhasználható tartozáscsökkentés, illetve a babaváró hitel/támogatás. Külön-külön is komoly előnyt biztosítanak a családoknak, de a kérdés az, hogy lehet-e együttesen is igényelni őket. Azt, hogy melyik támogatás igényelhető egy gyermekre, több tényező is befolyásolja, de létezik megoldás arra, hogy mindegyiket egyszerre vegyük igénybe!

Tovább olvasom
Gyors megoldás a Raiffeisen személyi kölcsön segítségével

Gyors megoldás a Raiffeisen személyi kölcsön segítségével

2023.12.08.

A Raiffeisen személyi kölcsön egy kényelmes és gyors megoldást nyújt azok számára, akiknek gyorsan pénzre van szükségük. A kölcsön már 10 millió forintig is igényelhető, szabad felhasználásra, és akár online is elérhető. De miért a személyi kölcsönt válasszuk, ha gyorsan pénzre van szükségünk? És miért a Raiffeisen személyi kölcsönt válasszuk? Utánajártunk, és mutatjuk, hogy mit találtunk.

Tovább olvasom
Tulajdoni lap lekérése – minden tudnivaló egy helyen

Tulajdoni lap lekérése – minden tudnivaló egy helyen

2023.09.20.

A tulajdoni lap egy dokumentum. Ingatlannal kapcsolatos ügyek intézése közben találkozhatunk vele. Mikor van szükségünk tulajdoni lapra? Mire jó? Mit tartalmaz? Minden tudnivaló egy helyen.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával