Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Hogy tudok a legegyszerűbben gyorskölcsönt igényelni?

2018.10.24.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 23. 08:30

Gyorskölcsönt igényelni online egyre népszerűbb, de sokan még mindig bemennek egy bankfiókba, ha igényelni szeretnének. Van azonban egy lényegesen egyszerűbb módja is, ráadásul így nem csak a saját dolgodat könnyíted meg, de jóval hamarabb, akár 24 órán belül hozzá is juthatsz az igényelt pénzösszeghez!

Hogy tudok a legegyszerűbben gyorskölcsönt igényelni?

Ahhoz, hogy tényleg a legegyszerűbb módon tudj gyorskölcsönt igényelni, ezért még ki sem kell mozdulnod otthonról. Persze csak akkor, ha már beszerezted a szükséges papírokat, amik megegyeznek a személyi kölcsönökhöz szükséges dokumentumokkal. Az online hiteligénylés innentől már csupán csak pár kattintás!


A gyorskölcsön felvételéhez az első lépés egy előzetes hitelbírálat elvégzése, amin át kell esned. Ha sikeres, akkor következhet a videóazonosítás, amihez először is meg kell adnod a személyes adataidat a belépéshez. A következő lépésben a rendszer ellenőrzi a technikai feltételeket, neked pedig be kell kapcsolnod a kamerát, a mikrofont és a hangszórót a számítógépeden. Ez után fogadja az ügyintéző a hívásodat, azonban, ha minden ügyintéző foglalt, azt jelezni fogják neked a weboldalon, de természetesen kérhetsz visszahívást is! Ezek után nyilatkoznod kell arról, hogy vállalod-e a videóazonosítást, majd kapsz egy kódot, amit vagy felolvasol, vagy beírod a megfelelő helyre. Ezek után jön a lényegi rész: be kell mutatnod a személyazonosságodat igazoló okiratot, a lakcímkártyádat, majd néhány nyilatkozatot kell megtenned. Ha mindezeken sikeresen túlestél, akkor jön a szerződés aláírása, és az utolsó lépés a hitelbírálathoz szükséges, beküldendő dokumentumok online felöltése.


Láthatod, hogy a gyorskölcsön igénylését akár a foteledben ülve is elintézheted, ráadásul – a szükséges dokumentumok beszerzésén kívül – szinte semmi idődet sem fogja elrabolni a mindennapi teendőidtől, és ha így teszel, akár 24 órán belül kézhez kaphatod az igényelt hitelösszeget! Ma már sok gyorskölcsön ajánlat közül választhatsz, tehát mielőtt elindítanád a hiteligénylést, hasonlítsd össze őket oldalunk segítségével! Ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Sberbank Fair Expressz személyi kölcsön, mit kell tudni róla?

Sberbank Fair Expressz személyi kölcsön, mit kell tudni róla?

2018.08.29.

A Sberbank Fair Expressz személyi kölcsöne nem véletlenül népszerű, hiszen a kamata alacsony. Akár 9,89% is lehet, a THM szintén jóval alatta marad a személyi kölcsönök nagy részének. Egész pontosan 7,97-14,64%, ráadásul akár két napon belül folyósíthatják, ha mindenben megfelelsz a feltételeknek!

Tovább olvasom
Online hiteligénylés, miért jobb?

Online hiteligénylés, miért jobb?

2018.02.23.

Hogy miért is online? Azért, mert így kényelmesebb! Természetesen ennél sokkal összetettebb a válasz, de tény, hogy ha röviden és tömören szeretnénk felelni, akkor ennél többet nem is kellene mondani. Ettől függetlenül vizsgáljuk meg alaposabban a dolgot!

Tovább olvasom
Minden információ a falusi CSOK feltételeiről 2023-ban

Minden információ a falusi CSOK feltételeiről 2023-ban

2023.07.27.

A falusi CSOK, a kistelepülések CSOK támogatása. Ez a támogatási forma jövőre is megmarad, ráadásul a támogatás mértéke jelentősen emelkedik. Városok kizárva. Ha azonban jogosultak vagyunk rá, nagy segítség lehet az otthonunk megszerzéséhez és szebbé tételéhez.

Tovább olvasom
Így csökkenthető a vagyonszerzési illeték mértéke

Így csökkenthető a vagyonszerzési illeték mértéke

2021.05.25.

Csökkenthető a vagyonszerzési illeték mértéke, de csak bizonyos esetekben – az alábbiakból mindent megtudhatsz a témáról.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával