CIB Bank Személyi kölcsön kalkulátor és folyósítás menete

CIB

CIB NHP Zöld Otthon Lakásvásárlási Hitel

THM 2,5%
Futamidő 60 - 300 hó
Hitelösszeg 1.000.000 Ft - 70.000.000 Ft

Kamat
2,5%

Futamidő
60 - 300 hó

Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

CIB

Babaváró Kölcsön

THM 0,47% ; 6,54%
Futamidő 62 - 240 hó
Hitelösszeg 1.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

THM
0,47% ; 6,54%

Futamidő
62 - 240 hó

Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

CIB

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV120

THM 11,73%
Futamidő 12 - 84 hó
Hitelösszeg 300.000 Ft - 10.000.000 Ft

THM
11,73%

Futamidő
12 - 84 hó

Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Hirdetés
CIB

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM 8,17%*
Futamidő 12 - 84 hó
Hitelösszeg 500.000 - 10.000.000 Ft

THM
8,17%*

Futamidő
12 - 84 hó

Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

CIB

CIB 5 Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel

THM 3,77% - 4,99%
Futamidő 5 - 30 év
Hitelösszeg 1.000.000 Ft - 100.000.000 Ft

THM
3,77% - 4,99%

Futamidő
5 - 30 év

Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Miért válasszuk a CIB Bank Zrt-t?

Az Intesa Sanpaolo csoport leányvállalatként működő CIB Bank stabil, nemzetközi háttérrel nyújt teljes körű szolgáltatást lakossági és vállalati ügyfelek részére. Készpénzt vennél fel ATM-ből vagy lakáshitel kell? A CIB bank tudja, mire van szükséged, hiszen a kereskedelmi banki és befektetési szolgáltatásait évtizedes tapasztalattal nyújtja. Tudják mit kell tenni és hogyan. Rábízhatjuk magunkat.

CIB Bank termékek

Felsorolni is nehéz a rengeteg terméket. A bankfiókokban, online vagy telefonon hozzáértő kollégák segítenek a legmegfelelőbbet kiválasztani. Személyi kölcsönre van szükséged vagy Babaváró hitelre? Támogatott lakáshitel kell vagy autót vennél? Készpénz kell szabad felhasználásra? Esetleg biztosítás?Elvesznénk a sok termék között, de a bank munkatársai végigvezetnek az úton. Kiválasztják a számunkra legmegfelelőbbet. Előtte persze mi is tájékozódhatunk. Íme a főbb termékek listája.

Előrelépő Személyi Kölcsön

A lakossági ügyfelek favoritja. Ez az első helyezett. Kétféle ember van: akinek már volt és akinek lesz. Kinek ne lenne olyan elképzelése, amire ez jó? Szabad felhasználású. Bármire költhető. A CIB Előrelépő Személyi Kölcsönt úgy bocsátja a bank az ügyfelei rendelkezésére, hogy alig vár el valamit. Az alapfeltételeknek persze itt is meg kell felelni, dokumentumokat is kérnek, de a pénz elköltésével nem kell elszámolnod. Egy kamattámogatott lakáshitelnél igen, de itt nem. Szabadon költheted utazásra, esküvőre, autóvásárlásra,ballagási ajándékra vagy gumicsónakra. A CIB Bank nem kér igazolást a költésekről.

Babaváró Kölcsön

A telefonon is igényelhető CIB Babaváró kölcsönnel kamattámogatás estém a THM 0,47% . Ennél kedvezőbbet nem találsz. A 10 millió forint szabad felhasználású kölcsön pedig melyik gyermekvállalás előtt álló házaspárnak ne jönne jól? Ne hagyd ki! Költheted babakocsira. Például.

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel

A Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel bevezetésével a Magyar Nemzeti Bank (MNB) célja, hogy minél szélesebb körben elérhető, közérthető és áttekinthető feltételrendszerű, egyszerű és gyors ügyintézés mellett felvehető lakáscélú jelzálogkölcsönök kerüljenek forgalomba. A fogyasztóbarát szót szó szerint veheted. Kiszámítható hitel lakásvásárlásra és lakáscélú kölcsön kiváltására. Elektronikus úton, online is.

Online ügyintézés a CIB Banknál

Ez az ügyintézési forma, amikor csak a szerződés aláírásakor szükséges bankfiókba menned. Otthonról, kényelmesen intézheted. Időt takarítasz meg, sorban állás és többszöri fióklátogatás nélkül intézheted az igénylést, ami a videóbankárral szinte személyes.
Első lépésként kalkulálj. Számold ki a hitelkalkulátorral a várható törlesztőrészletet. Aztán töltsd ki a kérdőívet. Majd videóhívással beszéld át a részleteket a bank specialistájával. Ő fogja elmondani azt is, hogyan tovább. Aztán már csak az aláírás van hátra az országos fiókhálózat egyik bankfiókjában, és jön a pénz.

Szabad felhasználású jelzáloghitelek

A személyi kölcsönhöz hasonlóan a szabad felhasználású jelzáloghiteleket is korlátozás nélkül, bármire elköltheted, további kötelezettségek nélkül. Nem kell például számlákat bemutatnod. Több termék közül választhatsz induló költségek nélkül, kedvezményes kamattal. Lehetőséged van 5 vagy 10 éves kamatperiódus közül választani. Ebben az estben a törlesztőrészleted nagysága 5 illetve 10 évig nem változik. Azt szeretnéd, hogy a teljes futamidő alatt állandó legyen a törlesztőrészleted? Azt a CIB Végig Fix Kölcsön biztosítja neked.

Autólízing

A CIB Bank gondol azokra is, akik autót szeretnének vásárolni. Ezt személyi kölcsönnel és szabad felhasználású jelzáloghitellel is megteheted, de ott van a CIB Autó lízing, mint speciális erre kialakított termék. Egy telefon vagy egy online kérdés, és egyéni konstrukciót ajánlanak neked a telefonos ügyintézők vagy a weboldal másik oldalán ülő specialisták. És jöhet az új autó a családnak.

Családi Otthonteremtési Kedvezmény CSOK

A kedvezményt felhasználhatod új lakás vásárlására, építésére;használt lakás vásárlására vagy meglévő, használt lakás bővítésére. Az állam vissza nem térítendő támogatást ad meglévő vagy vállalt gyermekek után. Akár kedvezményes, államilag támogatott lakáshitellel is kombinálhatod. Már egy meglévő vagy vállalt gyermek esetén is kérheted. Az eltartott és vállalt gyerekek számától, valamint a támogatási céltól függően 600 ezer és 10 millió Ft közötti vissza nem térítendő támogatás jár neked. Az állam azt szeretné, ha könnyebben jutnál új vagy használt lakáshoz vagy házhoz.

Így kaphatod meg a hitelt

CIB Bank Személyi kölcsön kalkulátor és folyósítás menete - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

CIB Bank Személyi kölcsön kalkulátor és folyósítás menete - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

CIB Bank Személyi kölcsön kalkulátor és folyósítás menete - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

CIB Bank Személyi kölcsön kalkulátor és folyósítás menete - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

A személyi kölcsön olyan hiteltípus, amihez nem szükséges fedezetet biztosítani, és szabadon felhasználható, vagyis bármire elkölthető a lakásfelújítástól az utazásig. Minden kereskedelmi bank kínál személyi kölcsönöket; közös jellemzőjük a gyors igénylés és a minimális dokumentáció.

A Teljes Hiteldíj Mutató rövidítése; ebből derül ki, hogy egy év alatt a tőkén túl mekkora összeget kell visszafizetni az adott hitelnél. A THM a kamatból, a kezelési költségből, az értékbecslés, az ingatlan-nyilvántartási eljárás, a helyszíni szemle és a bankszámlavezetés díjából áll.

Akadnak olyan körülmények, amelyek fennállása esetén a bankok elutasítják a hitelkérelmet.

  • KHR listán való szereplés
  • a jövedelem nem éri el az elvárt szintet
  • a jövedelem nem igazolható
  • nincs meg az elvárt munkaviszony
  • az életkor túl alacsony, vagy magas
  • az igénylőnek nincs magyarországi lakcíme

Érdemes erre jó előre felkészülni, vagyis tartalékot felhalmozni, szerződéskötésnél hitelfedezeti biztosítást kötni, illetve amint látható, hogy probléma lesz a befizetésekkel, értesíteni a bankot, hátha tudnak segíteni, esetleg szüneteltetni a hitelt. A késedelmes fizetés késedelmi kamatot von maga után, nemfizetés esetén pedig a szerződés szerinti időpontban a bank felmondja a hitelszerződést, és a teljes hitelösszeg esedékessé válik.

A JTM, teljes nevén jövedelemarányos törlesztőrészlet mutató azt szabályozza, hogy az adott jövedelem mellett mekkora lehet egy hitel (például személyi kölcsön) maximális törlesztőrészlete egy hónapban. AEszerint havi nettó 500 000 ft jövedelem alatt a hitel törlesztőrészlete nem lehet magasabb a jövedelem 50 százalékánál, havi nettó 500 000 ft jövedelem fölött pedig nem lehet magasabb a jövedelem 60 százalékánál.

Legutóbbi blogbejegyzések

Mire jó az egészségpénztár?

Mire jó az egészségpénztár?

2021.10.21.

Mi is az az egészségpénztár? Érdemes-e belépni? Mire jó? Mik az előnyei? Az egészségpénztárakról mindenki hallott már, részletes tudással azonban kevesen rendelkeznek róla. Eloszlatjuk a ködöt, és megmutatjuk, mi is az az egészségpénztár, és mire lehet jó.

Tovább olvasom
Milyen feltételekkel igényelhető a Takarék Otthon Lakáshitel?

Milyen feltételekkel igényelhető a Takarék Otthon Lakáshitel?

2021.10.20.

Nem mindenki jogosult állami támogatásra. Ingatlant mégis sokan vásárolnánk. Az is lehet, hogy már van ingatlanunk, de azt bővítenénk, korszerűsítenénk, vagy szívesen felújítnánk. Szükségünk lehet kiszámítható megoldásra fészekrakáshoz. A Takarék Otthon Lakáshitel kiváló partner lehet ebben.

Tovább olvasom
Lakáshitel igénylése előtt állsz? Az átfutási idővel is számolnod kell!

Lakáshitel igénylése előtt állsz? Az átfutási idővel is számolnod kell!

2021.10.18.

A személyi kölcsönöknél megszokott néhány napos vagy akár néhány órás átfutási időre nem számíthatunk ingatlanra felvett jelzáloghitel esetén. A tervezéshez azonban tudnunk kell, hogy mikor kapjuk meg a hitelt.

Tovább olvasom
Zöld hitel – akár alacsony jövedelem mellett is!

Zöld hitel – akár alacsony jövedelem mellett is!

2021.10.15.

A Magyar Nemzeti Bank október 4-én elindította a Zöld Otthon programját. A program keretében a kereskedelmi bankok fix 2,5%-os kamattal kínálnak jelzáloghitelt új lakás vásárlásához. Az alacsony kamat miatt az elvárt minimális jövedelem is alacsonyabb, így széles körben elérhető lesz az a kamattámogatott konstrukció. Mutatjuk a részleteket.

Tovább olvasom