Akciós hitel kalkulátor 2024

Mekkora összegre van szükséged?

Hány hónapra?

Nettó jövedelemed?

További Beállítások

Válassz bankot

Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés
Az ajánlatokat THM szerint rendeztük sorba
K&H

K&H személyi kölcsön

Fix törlesztőrészlet

Törlesztőrészlet 26539 Ft
THM 22.47 %
Visszafizetendő 1599840 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Cofidis

Fapados Kölcsön

100%-ig online hitelfelvétel

Törlesztőrészlet 28991 Ft
THM 27.30 %
Visszafizetendő 1739460 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

OTP

OTP Személyi kölcsön

Online igénylés akár 15 perc alatt

Törlesztőrészlet 29345 Ft
THM 29.00 %
Visszafizetendő 1768200 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

- promóció -

Provident

Provident Havi Kölcsön

Kezes és fedezet nélkül

Törlesztőrészlet 48134 Ft
30 hónapra számítva
THM 35.40 %
Visszafizetendő 1444000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Az akciós hitel

Az akciós hitelek a legkedvezőbbek. A bankok akciókat hirdetnek meg időről időre, így kedvezményes THM-el vagy díjkedvezménnyel juthatunk kölcsönhöz. Egy sikeres nagyvállalkozó mondta egy interjúban, hogy csak az akció miatt soha nem vesz fel kölcsönt, de ha van akció, azt mindig igénybe veszi, amikor hitelre van szüksége. Ezt az utat mi is követhetjük. Csak azért, mert éppen kedvezőbb kamattal vehetünk fel hitelt, nem biztos, hogy érdemes hitelt igényelnünk. De amikor hitelre van szükségünk, biztos, hogy érdemes megkeresni az akciós hiteleket.

Az akciós hitel kedvezményei

Többféle akciót is hirdethetnek meg a bankok. Gyakori, hogy az új ügyfeleknek kínálnak kedvezőbb feltételeket, így csábítva őket magukhoz. Előfordul, hogy hosszabb futamidővel vehetünk fel egy kölcsönt, így alacsonyabb lesz a törlesztő részletünk, és kisebb jövedelem is elég lehet az igényléshez. 

Időnként elengedik a folyósítási jutalékot, vagy egyéb díjakat mérsékelnek. A leggyakoribb az akciós hiteleknél, hogy kamatkedvezménnyel kínálják őket. Az alacsonyabb kamat pedig alacsonyabb THM-et eredményez, és így a teljes visszafizetendő összeg is alacsonyabb lesz. 

A bank is jól jár, mi is jól járunk

Amikor egy kedvező ajánlatot látunk, elgondolkodunk, hogy nem túl szép-e ahhoz, hogy igaz legyen. A kereskedelemben gyakran akcióznak, ki akarják árulni a beragadt árukészletet, vagy be akarják csalogatni a vevőket az üzletbe. A bankok nem az árukészletük miatt akcióznak, hiszen a pénz nem romlik meg. Ők az új ügyfelek megszerzése miatt adják a kedvezményeket. 

Alacsonyabb THM esetén a bank kevesebb bevételhez jut, de ezt kompenzálhatja, hogy új ügyfelük lesz, aki akár hosszú távon is a banknál marad, és így később is igénybe veszi majd a bank szolgáltatásait, ezzel hasznot hozva a pénzintézetnek. Egy banki akció tehát nekünk is jó, és a bank is jól járhat. Ez egy jó ajánlat, ami mindkét félnek előnyös.

Az akciós hitel időtartama

Az akciókat a bank csak egy bizonyos ideig tartja fenn, ez alatt az idő alatt élhetünk a kedvezményekkel. A kedvezmények sokfélék lehetnek, és gyakran több kedvezményt is kínálnak egyszerre a bankok. Az akció ideje alatt élhetünk ezekkel a kedvezményekkel. A bank weboldalán mindig feltüntetik az akció időtartamát és feltételeit. Ha az akció lejár, már csak a szokásos feltételekkel juthatunk hitelhez.

Miért válasszunk akciós hitelt?

Az akciós hitellel kedvezményekhez juthatunk. Éljünk ezekkel az akciókkal, hiszen így pénzt takaríthatunk meg, kevesebbet kell visszafizetnünk, kevesebbe kerül a hitelünk. A megtakarított pénz a zsebünkben marad, és arra költjük el, amire akarjuk. Ha nem muszáj, ne a hitel visszafizetésére fordítsuk. 

Akciós személyi hitelek

Mindenki számára fontos, hogy pénzügyi helyzete kiegyensúlyozott legyen, és mindig legyen egy megbízható lehetősége a váratlan kiadásokra.

Az akciós hitel kalkulátor segíthet ebben, és a személyi hitel akció remek választást nyújt, hogy könnyedén kezelhessük pénzügyeinket.

A mai dinamikus világban az akciós hitel kalkulátor egy olyan program, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen éljünk az aktuális hitelajánlatokkal.

A személyi hitel akcióknak köszönhetően pedig még kedvezőbb feltételekkel juthatunk hozzá a szükséges forráshoz.

A hitel akciók széles választékával a piacon könnyedén megtalálható az igényeknek és pénzügyi helyzetnek legmegfelelőbb lehetőség.

Akciós személyi hitelek és akciós személyi kölcsönök segítségével rugalmasan tervezhetjük meg a visszafizetést, és élvezhetjük a kamatkedvezményeket.

Az akciós személyi kölcsön akár a váratlan kiadásokra, lakásfelújításra, vagy éppen egy élményekkel teli utazásra is ideális megoldást nyújthat.

Ne hagyjuk ki a lehetőséget, hogy az akciós személyi kölcsönök segítségével könnyedén megvalósítsuk terveinket!

A személyi kölcsön akciók sokszínűsége lehetővé teszi, hogy személyre szabottan válasszuk ki azt az ajánlatot, amely a leginkább megfelel az igényeinknek és lehetőségeinknek.

Az akciós hitel kalkulátor pedig segít abban, hogy pontosan megtervezzük a visszafizetési feltételeket, és ne érjenek meglepetések a kölcsön felvételekor.

Rugalmas és kedvező pénzügyi megoldások várnak mindenkit az akciós személyi hitelek és kölcsönök világában. Használjuk ki az akciókat, és teremtsünk kényelmet és biztonságot.

Mitől akciós az akciós hitel?

Az „akciós” jelző azt jelenti, hogy egy termék vagy szolgáltatás ideiglenesen kedvezményes feltételekkel, áron vagy egyéb előnnyel érhető el. Az akciós hitel is hasonló elven működik.

Az akciós hitel lehet kedvezményes kamatú, vagyis a kamat egy ideig alacsonyabb, mint más időszakokban.

Ez lehet akár bevezető kamat, ami az első néhány hónapban érvényes, vagy egy állandóan alacsonyabb kamat a hitel teljes futamideje alatt.

Az akciós hitel más előnyökkel is járhat, például díjmentes előtörlesztési lehetőséggel vagy alacsonyabb kezelési költségekkel.

Az akciók időszakosak, tehát fontos, hogy értesüljünk a konkrét feltételekről, és meggyőződjünk arról, hogy a kedvezményes időszak végén is megfelelőek lesznek-e a feltételek.

Az akciós hitel tehát egy olyan lehetőség, ami ideiglenesen kedvezményes feltételekkel kínál pénzügyi megoldást a hitelt igénylőknek.

Az akciós hitel a pénzintézetek részéről alkalmazott stratégia, hogy vonzóbbá tegyék az ügyfelek számára a hitelfelvételt, így elnyerve az érdeklődésüket.

Az ilyen típusú akciók lehetnek időszakosak, például év végi vagy ünnepi időszakban, de a piaci verseny fokozásaként bármikor megjelenhetnek.

Lényeges, hogy az „akciós” jelző mögött rejlő feltételeket részletesen megvizsgáljuk.

Érdemes figyelni a kamatok változására, az esetleges rejtett költségekre, és szükség esetén kérdezni is lehet a pénzintézettől a pontos részletekről.

Az akciós hitel felvétele előtt mindig érdemes összehasonlítani több ajánlatot is, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy valóban a legkedvezőbb lehetőséget választottuk ki.

A hitel összehasonlításában az akciós hitel kalkulátor használata segíthet, hogy tisztában legyünk a tényleges költségekkel és feltételekkel.

Az akciós hitel tehát egy lehetőség arra, hogy ideiglenesen előnyösebb feltételekkel juthassunk pénzügyi forráshoz, de mindig fontos az alapos tájékozódás és a feltételek alapos áttekintése, hogy ne csak az akció előnyeit, hanem az esetleges költségeket is pontosan megismerjük.

Mennyi pénzt takaríthatunk meg egy akciós személyi kölcsönnel?

Az összeg, amennyit egy akciós személyi kölcsönnel meg lehet takarítani, több tényezőtől függ, beleértve a kamatot, a kölcsön futamidejét és az egyéb felmerülő díjakat.

Az akciós kölcsön esetén lehet, hogy kedvezőbbek a kezelési költségek, előtörlesztési díjak vagy egyéb költségek. Ezek a tényezők mind hozzájárulhatnak a megtakarításhoz.

Emlékezzünk arra, hogy minden pénzintézet eltérő feltételeket kínálhat, és az akciók időszakosak lehetnek.

Lényeges, hogy részletesen tanulmányozzuk az ajánlatokat, és használjuk az akciós személyi kölcsön kalkulátort, hogy pontosan megértsük, mennyit takaríthatunk meg az adott ajánlattal.

Milyen akciókra számíthatunk egy akciós hitelnél?

Az akciós hitel kínálata változhat a pénzintézetektől és a piaci körülményektől függően.

Néhány gyakori akciós elem:

Kamatkedvezmények: az egyik leggyakoribb akció a kamatkedvezmény, ami lehet állandóan alacsony kamat, vagy bevezető kamat az első pár hónapra.

Díjmentes szolgáltatások: az akciós hitel keretében a pénzintézetek gyakran felajánlanak díjmentes szolgáltatásokat, például ingyenes előtörlesztési lehetőséget vagy díjmentes hitelbírálatot.

Költségkedvezmények: egyes akciók keretében az egyéb költségek, például a kezelési költségek vagy a szerződéskötési díjak is kedvezményesen vagy akár ingyenesen elérhetőek lehetnek.

Bónuszok és ajándékok: néhány pénzintézet extra bónuszokat vagy ajándékokat kínálhat az akció részeként, például ajándékutalványokat.

Rugalmas feltételek: az akciós hitel lehetőséget nyújthat rugalmasabb feltételek elfogadására, például hosszabb futamidő vagy könnyített hitelbírálat formájában.

Lényeges azonban megérteni az akciók részleteit, különösen a kamatokat és egyéb költségeket.

Az akciós ajánlatok időszakosak lehetnek, és a kölcsön feltételei a kampány végén változhatnak. Mindig alaposan olvassuk el a szerződést, és szükség esetén kérdezzünk a pénzintézettől.

akciós személyi kölcsön

Az akciókat mindig érdemes igénybe venni? Miért válasszunk akciós személyi kölcsönt?

Nem feltétlenül. Az akciók mindig vonzóak, ezért érdemes alaposan átgondolni, hogy valóban megéri-e igénybe venni őket.

Az akciós személyi kölcsönök esetében is fontos, hogy figyelembe vegyük a következő szempontokat:

Kamatkedvezmény: az akciós személyi kölcsönök többnyire valamilyen kamatkedvezményt kínálnak. Ez azt jelenti, hogy alacsonyabb kamatot kell fizetnünk a hitelért, ami csökkenti a törlesztőrészletet és a teljes visszafizetendő összeget is.

Költségek: az akciós személyi kölcsönök esetében is lehetnek költségek, például a folyósítási díj, a havi ügyleti kamat és a kezelési költség. Ezeket a költségeket is figyelembe kell vennünk, amikor összehasonlítjuk az akciós ajánlatokat.

Igénylési feltételek: az akciós személyi kölcsönök igényléséhez bizonyos feltételeket kell teljesítenünk. Ezeket a feltételeket is érdemes átolvasni, mielőtt igénylést nyújtunk be.

Ha az akciós személyi kölcsön az összes szempontból megfelel az igényeinknek, akkor érdemes igénybe venni.

A kamatkedvezmény jelentősen csökkentheti a hitel teljes költségét, így a törlesztőrészlet is kedvezőbb lehet.

Azonban, ha az akciós személyi kölcsön nem felel meg az igényeinknek, akkor érdemes más ajánlatokat is megfontolni.

Lehet, hogy egy nem akciós személyi kölcsön kedvezőbb, például ha alacsonyabb a költsége vagy egyszerűbbek az igénylési feltételei.

Hogy megtaláljuk a számunkra legjobb akciós személyi kölcsönt, több bank ajánlatát is hasonlítsuk össze. A bankok eltérő kamatokat és költségeket kínálnak, ezért érdemes több ajánlatot is összehasonlítani, mielőtt döntünk.

Hogy megtaláljuk a számunkra legjobb akciós személyi kölcsönt, használjunk hitelkalkulátort. A hitelkalkulátor segítségével könnyen kiszámíthatjuk, hogy melyik ajánlat a legkedvezőbb számunkra.

Hogy megtaláljuk a számunkra legjobb akciós személyi kölcsönt, olvassuk el az akciós feltételeket. Fontos, hogy átolvassuk az akciós feltételeket, mielőtt igénylést nyújtunk be. Ennek során megtudhatjuk, hogy milyen feltételeknek kell megfelelnünk az akció igénybevételéhez.

Személyi kölcsönnel bármilyen célt elérhetünk, és akciós hitellel ez még olcsóbb is lesz

A személyi kölcsönt bármilyen célra felhasználhatjuk.

Lehet az lakásfelújítás, utazás, autóvásárlás vagy bármilyen más személyes költség.

A jó hír az, hogy akciós hitellel még kedvezőbb feltételekkel juthatunk hozzá ehhez a pénzhez.

Az akciós hitel többnyire alacsonyabb kamatot kínál, mint a hagyományos személyi kölcsön. Ez azt jelenti, hogy a hitelfelvétel során kevesebbet kell kamatként fizetni, így összességében olcsóbb lesz a kölcsön.

Ezenkívül az akciós személyi kölcsönök tartalmazhatnak további kedvezményeket, mint például díjmentes előtörlesztési lehetőség vagy alacsonyabb kezelési költség. Ezek a kedvezmények tovább növelhetik a megtakarítást hitelfelvételkor.

Fontos azonban részletesen megismerni az akció feltételeit, beleértve az időszakosságot is, és győződni róla, hogy az adott ajánlat valóban megfelel az igényeinknek.

Az akciós személyi kölcsön egy remek lehetőség arra, hogy céljainkhoz olcsóbban jussunk pénzhez.

Az akciós személyi kölcsön kiváló lehetőség, amely rugalmasságot nyújt. Az alacsonyabb kamatok és egyéb kedvezmények révén a kölcsön felvétele során kevesebbet kell majd visszafizetni, így költséghatékonyabbá válik az igénylés.

Ezen előnyök mellett a személyi kölcsön másik nagy előnye, hogy nem kötött célhoz. Tehát, hogy mit megvásárolunk, vagyis mire költjük a kölcsönt, az teljes mértékben rajtunk múlik.

Ez lehet egy váratlan kiadás, egy nagyobb beszerzés vagy egy élményekkel teli utazás.

Az akciós személyi kölcsön lehetővé teszi…

Az akciós személyi kölcsön tehát egy olyan hitel, amely lehetővé teszi, hogy azonnal hozzáférjünk a szükséges pénzhez, miközben élvezhetjük az alacsonyabb kamatok és egyéb kedvezmények által nyújtott előnyöket.

Mindig legyünk azonban tisztában a kölcsön feltételeivel, és válasszunk olyan hitelt, amely a leginkább megfelel a szükségleteinknek és pénzügyi helyzetünknek.

Emellett, az akciós személyi kölcsön felvétele során a pénzügyeink tervezése is könnyebbé válik. Az alacsonyabb kamat és a kedvezőbb feltételek segíthetnek abban, hogy előre láthatóbbá váljanak a havi törlesztőrészletek, és könnyebben beilleszthessük azokat a költségvetésünkbe.

Az akciós ajánlatok időszakos jellege miatt azonban érdemes gyorsan cselekedni, ha érdeklődünk egy konkrét ajánlat iránt.

A kamatkörnyezet és a pénzügyi piac változhat, így egy kedvező ajánlat lehet, hogy csak rövid ideig elérhető.

Akkor, ha váratlan kiadásaink vannak, az akciós személyi kölcsön egy remekmegoldás lehet a céljaink eléréséhez.

Ne feledjük azonban, hogy minden hitelfelvétel előtt alaposan tanulmányozzuk át az ajánlatot, hasonlítsuk össze másik ajánlatokkal, és csak olyan kölcsönt válasszunk, amely teljes mértékben megfelel nekünk.

Mire gondoljunk akciós hitel igénylésekor? – néhány fontos szempont

Az akciós hitelek mindig vonzóak lehetnek, hiszen alacsonyabb kamatot vagy egyéb kedvezményeket kínálnak, mint a hagyományos hitelek.

Azonban, mielőtt igénybe vennénk egy akciós hitelt, érdemes alaposan átgondolni a döntést, és figyelembe venni a következő szempontokat:

Ha az akciós hitel az összes szempontból megfelel az igényeinknek, akkor érdemes igénybe venni. A kamatkedvezmény jelentősen csökkentheti a hitel teljes költségét, így a törlesztőrészlet is kedvezőbb lehet.

Az akciós hitel igénylésénél számos fontos szempontot érdemes figyelembe venni annak érdekében, hogy a lehető legkedvezőbb és legmegfelelőbb ajánlatot válasszuk.

Az akciós hitel elsődleges vonzereje a kedvezményes kamat. Alaposan nézzük meg, hogy az akció részeként milyen kamatot kínál a pénzintézet, és értsük meg, hogy az csak egy ideig érvényes, vagy az egész futamidőre vonatkozik-e.

Figyeljünk oda az összes költségre, ne csak a kamatra. Vizsgáljuk meg a kezelési költséget, a szerződéskötési díjat és minden más költséget is.

Az akciós hitel esetében is fontos a futamidőt figyelembe venni. A hosszabb futamidő ugyan csökkentheti a havi törlesztőrészleteket, de hosszabb távon több kamatot is fizethetünk.

Olvassuk el a szerződés apró betűs részét is. Nézzük meg, hogy milyen feltételekkel jár az akció, és értsük meg az esetleges korlátozásokat és kötelezettségeket.

Lényeges, hogy az akciós hitel lehetővé tegye az előtörlesztést díjmentesen vagy kedvező feltételekkel, ha váratlanul extra összeget tudnánk visszafizetni.

Ne csak az akció időszakára koncentráljunk, hanem nézzük meg a hosszú távú költségeket is. Az akciós időszak után milyen kamatot alkalmaz a kölcsön?

Ezek a szempontok segíthetnek abban, hogy átgondolt döntést hozzunk az akciós hitel igénylésekor. Mindig olvassuk el a szerződést alaposan, és ha bármilyen kérdésünk van, ne habozzunk konzultálni a pénzintézettel vagy egy pénzügyi tanácsadóval.

Az akció időtartamára is figyelni kell

Egy további fontos szempont az akciós hitel kapcsán az, hogy figyeljünk az akció időtartamára.

Az akciós kamatok többnyire egy meghatározott időszakra érvényesek, és a promóció végén a kamatok visszatérhetnek a normál szintre.

Ez azt jelenti, hogy ha például egy 0 százalék kamatú időszakot kínálnak az akcióban, ne felejtsük el, hogy ez csak átmeneti. Ha a kamatmentesség időszaka lejár, akkor az esetlegesen visszatérő kamatok miatt a törlesztőrészletek megnőhetnek. Tehát fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy az akció időszaka után milyen kamatot alkalmaz a bank.

Ezenkívül érdemes átgondolni, hogy az akció mennyire releváns a hosszú távon. Néha egy magasabb kamatú hagyományos kölcsön, ami hosszabb távon is kedvező feltételeket kínál, lehet ésszerűbb választás.

Lényeges, hogy az akciós hitel kiválasztásakor ne csak azonnali előnyökre, hanem hosszú távú következményekre is gondoljunk, és mérlegeljük, hogy az adott ajánlat tényleg megfelel-e a jelenlegi és jövőbeli pénzügyi terveinknek.

A legfontosabb kérdés: keressünk-e mindenképpen akciós hitelt?

Nem feltétlenül kell mindenképpen akciós hitelt keresni.

Az akciós hitel előnyös lehet, de fontos, hogy alaposan mérlegeljük a saját pénzügyi helyzetünket, terveinket és az ajánlatokat.

Nézzük meg az összes költséget, a hosszú távú feltételeket, és csak akkor válasszuk az akciós hitelt, ha valóban megfelel az igényeinknek, és hosszú távon is kedvezőek a feltételei.

Mindig hasonlítsunk össze több ajánlatot, és válasszuk azt, amely a legjobban illeszkedik a terveinkhez.

Az akciós hitel kiválasztása előtt alaposan tájékozódjunk, és értékeljük a legfontosabb szempontokat.

Ha az akciós hitel kedvezményes feltételei illeszkednek a terveinkhez, és az ajánlat hosszú távon is előnyös, akkor érdemes lehet azt választani.

Azonban ne csak azonnali előnyökre koncentráljunk. Vizsgáljuk meg a hosszú távú következményeket is, különös tekintettel a kamatokra az akciós időszak után.

Ha a normál kamatok hosszú távon magasabbak, és az akció csak átmeneti előnyt nyújt, lehet, hogy egy hagyományos hitel hosszabb távon kedvezőbb lehet.

Az akciós hitel jó lehetőség lehet, de nem mindig lesz a legoptimálisabb választás mindenki számára. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne járjunk nyitott szemmel.

Ha hallunk egy akciós hitel ajánlatról, és éppen hitelfelvételen gondolkodunk, érdemes utánajárni a feltételeknek. És ha a feltételek illeszkednek a saját elképzeléseinkhez, akkor mindenképpen érdemes akciós hitelt igényelni.

De az akciós hitel csak egy lehetőség. És lehetőség sok van. Találjuk meg a legjobbat. És valósítsuk meg az álmainkat. Ha lehet, akkor persze kamatkedvezménnyel.

Használjuk ki az akciókat!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

Akciós hitel kalkulátor 2024 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Akciós hitel kalkulátor 2024 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Akciós hitel kalkulátor 2024 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Akciós hitel kalkulátor 2024 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Akciós hitel esetén a bankok kamat és díjkedvezményt ajánlanak. Ezzel alacsonyabb törlesztőrészlet és alacsonyabb teljes visszafizetendő összeg mellett igényelhető a kölcsön. Az is előfordul, hogy hiteligényléskor a pénzintézet akciós számlacsomagot ajánl fel az igénylőknek.

Az akciós hitel igénylése nem különbözik a hagyományos hitel igénylésétől. A pénzintézet pozitív hitelbírálat után folyósítja a kölcsönt. Előfordul, hogy akciós hitel igényléséhez magasabb havi nettó jövedelmet vár el a bank.

Érvényes személyazonosító okmány, lakcímkártya és jövedelemigazolás kell az akciós hitel igényléséhez. Az akciós hitelhez ugyanazok a dokumentumok szükségesek, mint a hagyományos hitelhez.

Nem. A pénzintézetek a már meglévő konstrukciókat kínálják akciósan. A futamidő hossza és a futamidő ezért eltérő lehet, de nem különbözik a hagyományos hitelekétől.

A legjobb akciós hitelt legegyszerűbben hitelkalkulátorral található meg. A hitelkalkulátor felsorolja az elérhető konstrukciókat, könnyen és gyorsan kiválasztható a legkedvezőbb.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai.  Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Milyen rendszeres befektetési lehetőségek közül választhatunk?

Ha befektetéseinket rendszeresen szeretnénk gyarapítani, több lehetőség közül is választhatunk. Részletesen bemutatjuk a bankbetétet, a lakástakarékot és a nyugdíjcélú megtakarításokat. Végül röviden írunk arról, hogy bár az állampapír nem egy rendszeres befektetési lehetőség, de akár az is lehet.

Tovább olvasom
5 ok, amiért megéri az UniCredit Fix Kamat személyi kölcsönét választani

A személyi kölcsön felhasználása szabad, ezért is olyan népszerű. Számos személyi kölcsön közül választhatunk, és ez a választás nem mindig könnyű. De melyik lehet a legjobb számunkra? Mi alapján válasszunk? Szakértőink segítenek: íme, 5 ok, amiért megéri az UniCredit Fix Kamat személyi kölcsönét választani.

Tovább olvasom
Júniusban indul az új otthonfelújítási program: ismerd meg a részleteket!

Lakásfelújítást tervezők, felkészülni! Indul az új otthonfelújítási program. Akár 6 millió forintot is kaphatunk kedvezményes kölcsön és vissza nem térítendő támogatás formájában. És bár önerőre is szükség lesz, a lehetőség adott. A júniusban induló program részleteit fokozatosan ismerhetjük meg. Mutatjuk, mit tudunk eddig.

Tovább olvasom
Lakáshitel kisokos: Rövid vagy hosszú futamidő a jobb választás?

Az otthonvásárlás egyik legnagyobb kihívása az lehet, hogy milyen típusú lakáshitelt válasszunk. Az egyik legfontosabb döntés, amit ebben az összefüggésben kell meghoznunk, az a futamidő hossza. Rövid vagy hosszú futamidővel érdemes-e vállalni a hitelt? Melyik a megfelelő választás? Utánajártunk, és megvizsgáltuk a két lehetőség előnyeit és hátrányait, hogy segítsünk a legjobb döntés meghozatalában. Szakértőnk cikke.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával