Hogyan vehetünk igénybe szolgáltatást a céges egészségbiztosítás keretében?

A céges egészségbiztosítási szolgáltatások igénybevétele általában a biztosítási kötvényben vagy szerződésben leírt folyamat szerint történik. Az alkalmazottaknak gyakran előzetesen jóvá kell hagyatni a szolgáltatást a biztosítóval, különösen nagyobb értékű beavatkozások esetén. Az igénybevételhez általában egy azonosító kártya vagy egy online rendszer használata szükséges, ahol a biztosított időpontot egyeztethet és igazolhatja a biztosítási fedezetét a szolgáltatónál. Az ellátás költségeit a biztosító fedezi az adott éves keretösszeg erejéig, így a munkavállalóknak csak a fennmaradó, nem biztosított összeget kell kifizetniük, ha van ilyen.

További kérdés kategóriák

Ajánlott hitelek

Praktikus Kölcsön

THM

10,4%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

400.000 Ft - 1.000.000 Ft

Promóció

Raiffeisen Személyi Kölcsön - Aktív számlahasználat

THM

12,0% - 19,2%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Hitelkiváltó hitel? Ez mit jelent?

Hitelkiváltó hitel? Ez mit jelent?

2019.03.06.

A törlesztőrészletek többnyire emelkedtek az utóbbi években, de a jövedelmek mértéke ezt nem feltétlenül követte, így a legtöbb háztartásnak egyre nagyobb gondot jelent a törlesztés megoldása. Ha Neked is egyre nagyobb probléma a hiteleid visszafizetése, akkor érdemes elgondolkodnod egy hitelkiváltó hitel felvételén.

Tovább olvasom
Tisztázzuk: mik a kezes kötelezettségei?

Tisztázzuk: mik a kezes kötelezettségei?

2020.11.13.

Amikor a hitelfelvétel során a bank nem találja hitelképesnek a hitel igénylőjét, akkor többféle megoldás is létezik a probléma áthidalásra; ezek egyike a kezesség, ami alacsony jövedelem esetén kerül alkalmazásra. Fontos azonban, hogy a kezesnek kötelezettségei is vannak a hitelfelvételben, amelyek nemfizetés esetén igen komolyak is lehetnek.

Tovább olvasom
Új, vagy használt autót érdemes venni?

Új, vagy használt autót érdemes venni?

2021.04.07.

Hogy új, vagy használt autót vásárolsz-e, az számos tényezőtől függ. Vannak azonban általános tények, amelyekről jó, ha tudsz!

Tovább olvasom
Milyen feltételekkel igényelhető a falusi CSOK?

Milyen feltételekkel igényelhető a falusi CSOK?

2021.09.21.

A falusi CSOK a kormány Otthonteremtési programjának egyik eleme. Kifejezetten a kistelepüléseken élő családok otthonteremtését, és az otthonuk bővítését vagy korszerűsítését támogatja. Csak preferált kistelepüléseken vehető igénybe. Hogy vehető igénybe a falusi CSOK? Mik a feltételek? Megnéztük.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával