fbpx
Hirdetés

Mit kell tudni a Provident kölcsöneiről?

2021.01.13.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 21. 20:12

A Provident kölcsönei népszerűbbek, mint valaha; lássuk a miérteket!

Mit kell tudni a Provident kölcsöneiről?

A Provident kölcsönei már két évtizede velünk vannak, és ez idő alatt folyamatosan fejlődtek a piaci igényeknek megfelelően. Napjainkban is ez az egyetlen olyan pénzintézet, amely kizárólag kis összegű személyi kölcsönöket kínál, és ezek legnagyobb része heti törlesztéssel fizethető, amit akár az otthonunkban is megoldhatunk készpénzes fizetéssel, köszönhetően az úgynevezett Otthoni Szolgáltatásnak.

Milyen kondíciókkal érhetőek el a Provident kölcsöne?

A felvehető hitelösszeg akár 40.000 forint is lehet, és ennyire alacsony összegű hitelt egyetlen bank sem kínál a Providenten kívül, a maximum pedig 1.500.000 forint. A futamidő 57, 72 és 110 hét lehet, de létezik olyan Provident kölcsön is, amelyet 30 hónapra nyújt a bank. A THM 24,5-24,6% minden Provident kölcsön esetében, ami magasnak mondható, ám az Otthoni Szolgáltatás, a heti törlesztés és a különösen alacsony hitelösszeg előnye ezt ellensúlyozza valamelyest, akinek pedig nagyobb összegre lenne szüksége, vagy nincs szüksége a Provident nyújtotta előnyökre, más bankoknál találhat megfelelőbbet.

Mire használhatóak fel a Provident kölcsönei?

Gyakorlatilag bármire, hiszen személyi kölcsönökről van szó, így ezek is szabad felhasználású hitelkonstrukciók. Akár egy utazás, akár egy esküvő, vagy egy felújítás kerül szóba, a Provident kölcsöneire lehet számítani.

Milyen feltételekkel igényelhetőek a Provident kölcsönei?

A feltételrendszer a személyi kölcsönök esetében megszokott elemeket tartalmazza, azaz a legalább 18 éves életkor, a bejelentett magyarországi lakcím, az igazolt, rendszeres jövedelem, az érvényes azonosító okmányok megléte, illetve a saját, vagy közös tulajdonú lakossági bankszámla elengedhetetlen, ez utóbbinál kivételt jelent az Otthoni Szolgáltatás igénybe vétele. Mondanunk sem kell talán, hogy a Provident kölcsöneinek igénylése során is automatikus elutasítást von maga után a KHR negatív adóslistán való szereplés. Ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor a Provident bármelyik kölcsöne néhány napon, sőt, akár néhány órán belül is folyósításra kerülhet!

Amennyiben felkeltették az érdeklődésedet a Provident kölcsönei, tekintsd meg egyéb ajánlatainkat is, majd indítsd el az igénylést online!

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Hirdetés

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

10,6%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

§

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

17,50% - 21,00%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Gyorskölcsön lehetőségeket szeretnél, egyszerű igénylésses és gyors folyósítással?

Gyorskölcsön lehetőségeket szeretnél, egyszerű igénylésses és gyors folyósítással?

2019.04.16.

Gyorskölcsön lehetőségeket keresel? Ma már számos bank kínálja ezt a hitelkonstrukciót, így van miből válogatnod! A gyorskölcsön lényege a sebesség, vagyis az, hogy milyen gyorsan jutsz hozzá az igényelt pénzösszeghez; akkor szokták választani, ha sürgősen meg kell oldani egy kisebb pénzzavart.

Tovább olvasom
Lakáshitel lehetőségek jelenleg – mekkora jövedelem szükséges a hitelfelvételhez?

Lakáshitel lehetőségek jelenleg – mekkora jövedelem szükséges a hitelfelvételhez?

2020.07.21.

Lakáshitel lehetőségeket keresel? Nem lesz nehéz dolgod, hiszen oldalunkon is számos ajánlat közül választhatsz.

Tovább olvasom
Egyszerűsített eljárásban igényelhetőek a kölcsönök!

Egyszerűsített eljárásban igényelhetőek a kölcsönök!

2020.05.29.

A koronavírus-járvány miatt a bankok egyszerűsített eljárással kínálják a kölcsöneiket, és ez gyakorlatilag az összes hiteltermékre igaz a személyi kölcsönöktől a jelzáloghitelekig. Az előbbieknél ugyan nem szembetűnő a változás, ám az utóbbiak esetében akad néhány fontos különbség, amivel érdemes tisztában lenned, ha mostanában szeretnél ingatlant vásárolni.

Tovább olvasom
Tisztázzuk: mik a kezes kötelezettségei?

Tisztázzuk: mik a kezes kötelezettségei?

2020.11.13.

Amikor a hitelfelvétel során a bank nem találja hitelképesnek a hitel igénylőjét, akkor többféle megoldás is létezik a probléma áthidalásra; ezek egyike a kezesség, ami alacsony jövedelem esetén kerül alkalmazásra. Fontos azonban, hogy a kezesnek kötelezettségei is vannak a hitelfelvételben, amelyek nemfizetés esetén igen komolyak is lehetnek.

Tovább olvasom