Takarék fix jelzáloghitelek Hirdetés
2021.01.13.
Szerző: akolcson.hu

A Provident kölcsönei népszerűbbek, mint valaha; lássuk a miérteket!

Mit kell tudni a Provident kölcsöneiről?

A Provident kölcsönei már két évtizede velünk vannak, és ez idő alatt folyamatosan fejlődtek a piaci igényeknek megfelelően. Napjainkban is ez az egyetlen olyan pénzintézet, amely kizárólag kis összegű személyi kölcsönöket kínál, és ezek legnagyobb része heti törlesztéssel fizethető, amit akár az otthonunkban is megoldhatunk készpénzes fizetéssel, köszönhetően az úgynevezett Otthoni Szolgáltatásnak.

Milyen kondíciókkal érhetőek el a Provident kölcsöne?

A felvehető hitelösszeg akár 40.000 forint is lehet, és ennyire alacsony összegű hitelt egyetlen bank sem kínál a Providenten kívül, a maximum pedig 1.500.000 forint. A futamidő 57, 72 és 110 hét lehet, de létezik olyan Provident kölcsön is, amelyet 30 hónapra nyújt a bank. A THM 24,5-24,6% minden Provident kölcsön esetében, ami magasnak mondható, ám az Otthoni Szolgáltatás, a heti törlesztés és a különösen alacsony hitelösszeg előnye ezt ellensúlyozza valamelyest, akinek pedig nagyobb összegre lenne szüksége, vagy nincs szüksége a Provident nyújtotta előnyökre, más bankoknál találhat megfelelőbbet.

Mire használhatóak fel a Provident kölcsönei?

Gyakorlatilag bármire, hiszen személyi kölcsönökről van szó, így ezek is szabad felhasználású hitelkonstrukciók. Akár egy utazás, akár egy esküvő, vagy egy felújítás kerül szóba, a Provident kölcsöneire lehet számítani.

Milyen feltételekkel igényelhetőek a Provident kölcsönei?

A feltételrendszer a személyi kölcsönök esetében megszokott elemeket tartalmazza, azaz a legalább 18 éves életkor, a bejelentett magyarországi lakcím, az igazolt, rendszeres jövedelem, az érvényes azonosító okmányok megléte, illetve a saját, vagy közös tulajdonú lakossági bankszámla elengedhetetlen, ez utóbbinál kivételt jelent az Otthoni Szolgáltatás igénybe vétele. Mondanunk sem kell talán, hogy a Provident kölcsöneinek igénylése során is automatikus elutasítást von maga után a KHR negatív adóslistán való szereplés. Ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor a Provident bármelyik kölcsöne néhány napon, sőt, akár néhány órán belül is folyósításra kerülhet!

Amennyiben felkeltették az érdeklődésedet a Provident kölcsönei, tekintsd meg egyéb ajánlatainkat is, majd indítsd el az igénylést online!

Ajánlataink

Archívum

Hirdetés

Ajánlott hitelek

Prémium250 Kölcsön Számlával

THM

7,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 - 6.000.000 Ft

§

Provident Heti Kölcsön

THM

24,5% - 24,6%

Futamidő

57 - 110 hét

Hitelösszeg

40.000 Ft - 570.000 Ft

§

Fapados Kölcsön

THM

14,90% - 19,90%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Összeszedtünk 5 tippet a lakáshitel felvételéhez

Összeszedtünk 5 tippet a lakáshitel felvételéhez

2019.11.25.

Akit egy kicsit is foglalkoztat a lakáspiac, az tudja, hogy ha eddig nem vásárolt lakást, akkor mostanára már szinte a lehetetlenre vállalkozik lakáshitel felvételekor. Az árak az egekben a hitelösszegek is egyre magasabbak. Gyakorlatilag már ott tartunk, hogy akinek nincs legalább 10-15 millió forintja, az nem is tud annyi hitelt felvenni, amiből meg tudna vásárolni egy budapesti lakást. Annak érdekében, hogy segítsünk egy kicsit ezen a helyzeten, összeszedtünk 5 tippet a lakáshitel felvételéhez, amelyeket az alábbiakban olvashatsz.

Tovább olvasom
Személyi kölcsönhöz kell fedezetet biztosítani?

Személyi kölcsönhöz kell fedezetet biztosítani?

2017.12.22.

Személyi kölcsönhöz mi szükséges, megmutatjuk.

Tovább olvasom
Budapest Bank hitelei – általános összefoglaló

Budapest Bank hitelei – általános összefoglaló

2019.05.08.

Ha hitelt keresel, akkor számos bank számtalan hitelterméke közül választhatsz. Nincs könnyű dolgod, hiszen ahány bank, annyiféle kondíció létezik ugyanarra a hitelre. Sőt, egyes bankoknak egyedi hiteltermékei is vannak, amik mind egy-egy speciális problémára nyújtanak megoldást. A Budapest Bank hitelei tökéletes példaként szolgálnak a fentiekre, és ha tovább olvasol, Te is megérted majd, miért mondjuk ezt!

Tovább olvasom
Személyi hitel kiváltására online igényelt kölcsön

Személyi hitel kiváltására online igényelt kölcsön

2019.09.18.

Ha személyi hitel kiváltásáról esik szó, akkor több tényezővel is számolni kell ahhoz, hogy a végeredmény minden szempontból megfelelő legyen. A személyi hiteleknél ugyanis sokkal kisebb a mozgástér, mint egy ingatlanfedezetű kölcsön esetében, vagy akár egy hitelkártyánál. Nézzünk meg néhány lehetséges verziót a személyi hitel kiváltására, illetve arra, hogy miért is érdemes ezt meglépni!

Tovább olvasom