Hirdetés

Mit kell tudni a Provident kölcsöneiről?

2021.01.13.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 21. 20:12

A Provident kölcsönei népszerűbbek, mint valaha; lássuk a miérteket!

Mit kell tudni a Provident kölcsöneiről?

A Provident kölcsönei már két évtizede velünk vannak, és ez idő alatt folyamatosan fejlődtek a piaci igényeknek megfelelően. Napjainkban is ez az egyetlen olyan pénzintézet, amely kizárólag kis összegű személyi kölcsönöket kínál, és ezek legnagyobb része heti törlesztéssel fizethető, amit akár az otthonunkban is megoldhatunk készpénzes fizetéssel, köszönhetően az úgynevezett Otthoni Szolgáltatásnak.

Milyen kondíciókkal érhetőek el a Provident kölcsöne?

A felvehető hitelösszeg akár 40.000 forint is lehet, és ennyire alacsony összegű hitelt egyetlen bank sem kínál a Providenten kívül, a maximum pedig 1.500.000 forint. A futamidő 57, 72 és 110 hét lehet, de létezik olyan Provident kölcsön is, amelyet 30 hónapra nyújt a bank. A THM 24,5-24,6% minden Provident kölcsön esetében, ami magasnak mondható, ám az Otthoni Szolgáltatás, a heti törlesztés és a különösen alacsony hitelösszeg előnye ezt ellensúlyozza valamelyest, akinek pedig nagyobb összegre lenne szüksége, vagy nincs szüksége a Provident nyújtotta előnyökre, más bankoknál találhat megfelelőbbet.

Mire használhatóak fel a Provident kölcsönei?

Gyakorlatilag bármire, hiszen személyi kölcsönökről van szó, így ezek is szabad felhasználású hitelkonstrukciók. Akár egy utazás, akár egy esküvő, vagy egy felújítás kerül szóba, a Provident kölcsöneire lehet számítani.

Milyen feltételekkel igényelhetőek a Provident kölcsönei?

A feltételrendszer a személyi kölcsönök esetében megszokott elemeket tartalmazza, azaz a legalább 18 éves életkor, a bejelentett magyarországi lakcím, az igazolt, rendszeres jövedelem, az érvényes azonosító okmányok megléte, illetve a saját, vagy közös tulajdonú lakossági bankszámla elengedhetetlen, ez utóbbinál kivételt jelent az Otthoni Szolgáltatás igénybe vétele. Mondanunk sem kell talán, hogy a Provident kölcsöneinek igénylése során is automatikus elutasítást von maga után a KHR negatív adóslistán való szereplés. Ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor a Provident bármelyik kölcsöne néhány napon, sőt, akár néhány órán belül is folyósításra kerülhet!

Amennyiben felkeltették az érdeklődésedet a Provident kölcsönei, tekintsd meg egyéb ajánlatainkat is, majd indítsd el az igénylést online!

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Hirdetés

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

8,4%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Provident Nyári varázs kölcsön

THM

9,8%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

400.000 Ft - 800.000 Ft

§

K&H kiemelt személyi kölcsön

THM

10,9% - 12,7%

Futamidő

24 - 84 hó

Hitelösszeg

1.000.000 Ft - 7.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

20 millió forint lakáshitelt, hol érdemes felvenni?

20 millió forint lakáshitelt, hol érdemes felvenni?

2019.12.11.

Eldöntötted, hogy ingatlant vásárolsz, és hitelre lenne hozzá szükséged? Ha rendelkezel önerővel, akkor viszonylag könnyű dolgod lesz, hiszen 20 millió forint lakáshitelt felvenni manapság számos banktól tudsz. Bár a választás éppen ezért nem is olyan egyszerű. Szerencsére megtaláltad oldalunkat, mi pedig megkönnyítjük a dolgodat, és ajánlunk néhány kihagyhatatlan hitelkonstrukciót!

Tovább olvasom
Passzív KHR listásként hitelfelvétel? A Cofidisnél ez is lehetséges!

Passzív KHR listásként hitelfelvétel? A Cofidisnél ez is lehetséges!

2021.02.12.

Passzív KHR listásként szeretnél hitelt felvenni? Lehetséges! Azonban néhány fontos információval érdemes tisztában lenned KHR listásként. Mutatjuk, melyek ezek, és arra is kitérünk, hogy passzív KHR listásként milyen lépésekből áll a hitelfelvétel.

Tovább olvasom
Gyorskölcsön lehetőségek: hol érdemes felvenni?

Gyorskölcsön lehetőségek: hol érdemes felvenni?

2018.05.03.

A gyorskölcsön hihetetlen népszerűségre tett szert rövid idő alatt, és ez nem csoda, hiszen rengeteg előnye van: villámgyorsan hozzá lehet jutni, egyszerű a felvétele, és akár otthonról, online is igényelhető. A kínálat ma már akkora, hogy alaposan át kell gondolni, hogy melyiket választjuk!

Tovább olvasom
Személyi kölcsön lehetőségek a jelenlegi helyzetben

Személyi kölcsön lehetőségek a jelenlegi helyzetben

2020.05.12.

A járványhelyzet alaposan felforgatta a mindennapjainkat, és hosszabb távon az élet minden részére kifejti majd a hatását, legyen szó akár bevásárlásról, akár szórakozásról. A személyi kölcsön lehetőségek is változtak, ám nem akkora mértékben, mint gondolhatnánk.

Tovább olvasom