Szükséges a lakásbiztosítás?

Igen. A lakásbiztosítás megkötése fontos, és kötelező, ha szeretnétek biztonságban tudni a vagyonotokat és az ingatlanotokat, hiszen egy nem várt káresemény esetén a biztosító állja a helyreállítással kapcsolatos károkat. Van azonban egy plusz lehetőség, amely nem kötelező, de szintén erősen ajánlott. Ez a hitelfedezeti biztosítás, mely akkor véd benneteket, ha valamilyen oknál fogva nem tudjátok fizetni a hitelt, például a munkahely elvesztése, vagy hosszabb betegség, táppénz miatt, tehát egy nem várt, előre nem látható élethelyzetben nyújt segítséget a hitelfedezeti biztosítás.

+1 Tipp! Manapság mindenki rohan, elfoglalt, ezer dolga van, így bárkivel előfordulhat, hogy megfeledkezik a fontos teendőiről. az egyik legfontosabb feladat, ha az embernek hitele van, hogy az esedékesség időpontjában befizesse a havi törlesztőrészletet. azonban, hogy ne kelljen mindig azon izgulni, hogy határidőre befizesd az összeget és ne felejtsd el az utalást, célszerű csoportos beszedési megbízást adni a számlavezető banknak, aki minden hónapban elutalja helyettünk a törlesztőrészletet, akkor is ha az esedékesség éppen ünnepnapra, hétvégére, munkaszüneti napra, vagy bankszüneti napra esik. A csoportos beszedési megbízást elég egyszer beállítanunk, nem kell rendszeresen, havonta emlékeztetni magunkat a fizetési határidőre, a bank elvégzi helyettünk a feladatot, és leveszi rólunk a terhet, így nem fordulhat elő, hogy elfelejted fizetni a hitel törlesztőrészletét. A csoportos beszedési megbízást netbankon keresztül is beállíthatod, megadhatod az időszakot, az utalási napot, így tényleg nem kell ezzel foglalkoznod.

További kérdés kategóriák

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

5+1 lényeges kérdés az adósság örökléséről

5+1 lényeges kérdés az adósság örökléséről

2022.11.29.

Az adósság örökölhető, és sajnos sokszor nem lehet megkerülni, ezért az alábbiakban megválaszoljuk az 5 legfontosabb, ezzel kapcsolatos kérdést.

Tovább olvasom
Állampapírba fektetnél? Ismerd meg a Prémium Magyar Állampapírt!

Állampapírba fektetnél? Ismerd meg a Prémium Magyar Állampapírt!

2023.10.11.

Az Állampapír népszerű a befektetők között a magas hozama, az adómentessége és az ingyenesen elérhető tranzakciók miatt. Sokféle állampapír van, ezek közül csak az egyik a Prémium Magyar Állampapír. Utánajártunk, hogy mennyire lehet ez jó befektetés, és mikor érdemes ezt választani. Mutatjuk, mit találtunk.

Tovább olvasom
Miért előnyös a személyi kölcsön?

Miért előnyös a személyi kölcsön?

2020.12.03.

Hogy miért előnyös, ha személyi kölcsönt veszel fel? Elsősorban azért, mert így megvalósíthatod azokat a céljaidat, amelyeket enélkül nem tudnál! És hogy miért előnyös a többi hiteltermékhez képest? Nos, ezt már nem tudjuk egy mondattal elintézni; ki kell fejtenünk.

Tovább olvasom
Kis összegű hitelre van szükséged? Ismerd meg a Provident Start kölcsönét!

Kis összegű hitelre van szükséged? Ismerd meg a Provident Start kölcsönét!

2022.05.13.

A Provident Start kölcsöne az a hitelkonstrukció, amit érdemes ismerni, mivel van egy tulajdonsága, ami kiemeli a többi közül!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával