Valóban fizet helyettem a törlesztésvédelem, ha baj van?

Igen, abban az esetben, ha mondjuk egy hosszabb betegség miatt már két hónapja nem tudsz dolgozni és kiesett a kereseted. Szintén segítséget nyújt a biztosító a hitelfedezeti biztosítással, ha 10 napra kórházba kerülsz, vagy ha két hónapja munkanélküli vagy. A biztosító a biztosított fél halálakor is fizet, illetve rokkantság és megmaradó egészségkárosodás esetén is.

Nem kérdés, hogy meg kell kötni, ha biztonságban szeretnétek lenni, ugyanis a hosszú futamidő alatt bármikor jöhet baj, amire senki nem számított. Érdemes tehát a hitelszerződéskor megkötni a hitelfedezeti biztosítást is, de ha akkor nem kapcsoltatok, utólag, a futamidő bármely időszakában lehetőség van rá, hogy kérjétek ezt a pluszt az extra védelemért. Lakáshitelre, lakástakarékra, autóhitelre, áruhitelre, szabad felhasználású hitelre és személyi kölcsönre egyaránt kérhető a hitelfedezeti biztosítás. A hitelfedezeti biztosítás éves díja a hitelösszeg mértékétől függ és évi 4-6 százalék között van, tehát néhányezer forint havonta. Ennyit pedig mindenkinek megér a biztonsága.

További kérdés kategóriák

Ajánlott hitelek

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Melyek a legjobb személyi kölcsön ajánlatok jelenleg?

Melyek a legjobb személyi kölcsön ajánlatok jelenleg?

2021.05.19.

Könnyen előfordulhat, hogy nem várt körülmények miatt hirtelen sok pénzre lesz szükségünk. Ha megtakarításaink fedezik a váratlan kiadást, akkor természetesen nincs semmi probléma, azonban megeshet, hogy a megoldás nem ilyen egyszerű. Ha a hozzánk közelállóktól sem számíthatunk anyagi támogatásra, érdemes lesz átböngésznünk a személyi kölcsön ajánlatok egyre szélesebb palettáját.

Tovább olvasom
Síbiztosítás: minden tudnivaló egy helyen

Síbiztosítás: minden tudnivaló egy helyen

2023.01.06.

Síbiztosítást mindenképpen köss, mielőtt síelni indulnál, mivel rengeteg problémát előzhetsz meg vele, és a költségek miatt sem kell aggódnod!

Tovább olvasom
Hány évesen érdemes életbiztosítást kötni?

Hány évesen érdemes életbiztosítást kötni?

2023.08.25.

Az életbiztosítás megkötésének dátuma fontos lehet. De mi az az életbiztosítás? Milyen fajtái vannak? És persze hány évesen érdemes életbiztosítást kötni? Spojler: fiatalon. Az Akölcsön szakértői válaszolnak a kérdésekre. Röviden az életbiztosításról, és arról, hogy hány évesen érdemes életbiztosítást kötni.

Tovább olvasom
Kiterjesztették a kamatstopot a Diákhitel 1-re is

Kiterjesztették a kamatstopot a Diákhitel 1-re is

2023.01.10.

A kamatstop a Diákhitel 1-re is vonatkozik január eleje óta, így azoknak is segítséget nyújtottak, akik a legkevésbé vártak rá!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával