Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

MiniKölcsönt, akár 1 óra alatt!

2018.07.20.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 23. 09:00

Minikölcsönt érdemes megjegyezned ezt a nevet, ha kisebb összegre lenne szükséged, mert átmeneti pénzzavarba kerültél, akkor megtaláltad azt, ami kihúz a bajból! A MiniKölcsönnel gyorsan és egyszerűen juthatsz pénzhez, és rövid futamidővel fizetheted vissza! Lássuk, mit kell tudni róla!

MiniKölcsönt, akár 1 óra alatt!

A MiniKölcsönt online igényelheted, és az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy az Expressz Szolgáltatásnak köszönhetően akár 1 óra leforgása alatt a számládra kerülhet az igényelt összeg. Ráadásul minden nap, 0-24 óráig benyújthatod a kölcsönigénylésedet! A MiniKölcsön minimum 25.000, maximum 150.000 Forint lehet. A futamideje pedig 30, 35, 40 és 45 nap. A feltételei hasonlóak, mint a személyi kölcsönöknek. A 18. életév betöltése, a három hónapos munkaviszony, az érvényes magyarországi lakcím, a Magyarországon vezetett bankszámla és az érvényes személyazonosító okmányok itt is alapkövetelménynek számítanak.

A MiniKölcsön másik nagy előnye, hogy nem tartalmaz rejtett költségeket. Az összeg és a futamidő kiválasztásakor az összes szolgáltatás díját feltüntetik. Ráadásul, ha időben visszafizeted a tartozásod, akkor egy következő hiteligénylésnél automatikusan magasabb kategóriába kerülsz, ami magasabb felvehető hitelösszeget is jelent. Fontos viszont, hogy ha késedelmes a befizetés, akkor a futamidő lejárta után késedelmi díjat és kamatot számolnak fel, viszont ha időben jelzed, hogy nem tudod, vagy nem akarod a határidőig visszafizetni a kölcsönt, akkor egy egyszeri prolongációs díj kifizetése után meghosszabbíthatod a futamidőt 45 nappal!

Összegezve: a MiniKölcsön a tökéletes megoldás akkor, amikor egy rövid pénzzavart kell megoldanod, méghozzá sürgősen. Ha otthonról, online adod le az igénylésedet, és az Expressz Szolgáltatást is kéred hozzá, akkor akár 1 órán belül megérkezhet a számládra a szükséges összeg! Viszont ne siesd el a MiniKölcsön felvételét, hiszen könnyen meglehet, hogy nem ez számodra a legmegfelelőbb! Oldalunkon több hitel összehasonlításával kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet, és ha kérdésed lenne, vagy tanácsra lenne szükséged, akkor fel is veheted velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Lakáshitel előzetes költségei?

Lakáshitel előzetes költségei?

2018.04.30.

Egy lakáshitel felvétele költségekkel jár; az, hogy mennyibe kerül, nem csak a hitel összegétől függ, hanem attól is, hogy milyen kedvezményt tudsz igénybe venni. Az alapvető költségek minden banknál megegyeznek, vagyis az értékbecslés, a hitelbírálat, a folyósítás, a közjegyző, illetve a földhivatal díjaira minden esetben számítanod kell, de bank és bank között ebben is óriási különbségek lehetnek!

Tovább olvasom
Minden, amit a Cofidis Adósságrendező Hiteléről érdemes tudni!

Minden, amit a Cofidis Adósságrendező Hiteléről érdemes tudni!

2021.03.26.

A Cofidis Adósságrendező Hitele az egyik legjobb megoldás, ha szeretnéd egyszerűsíteni a pénzügyeidet – mutatjuk a részleteket!

Tovább olvasom
Hitelkiváltás online – hogy intézzem?

Hitelkiváltás online – hogy intézzem?

2019.02.06.

A hitelkiváltás többnyire akkor kerül szóba, ha a hitelfelvevő már nem tudja fizetni a kölcsöneit. Könnyíteni szeretne a helyzetén, pedig nem csak ebben az esetben érdemes elgondolkodni rajta. Akkor is, ha a hitelkonstrukció már elavult, és egy lényegesen jobb ajánlatra cserélnénk le. A hitelkiváltás online is megoldható, de akad ezzel kapcsolatban pár dolog, amiket érdemes tudni.

Tovább olvasom
Ha van már hitelem, vehetek fel gyorskölcsönt?

Ha van már hitelem, vehetek fel gyorskölcsönt?

2018.04.13.

A hitelek halmozását, pl. a gyorskölcsönt, mi személy szerint sosem tartottuk jó ötletnek, de vannak olyan élethelyzetek, amikor egyszerűen nincs más megoldás, és muszáj egy újabb kölcsönnel tetézni az eddigi adósságokat.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával